Halka dizisinden bir tanıtım daha geldi! Halka 15 Ocak Salı akşamı başlıyor

TRT1'in iddialı yeni dizisi Halka'ya sayılı günler kala yeni bir tanıtım daha geldi. Gerek kadrosuyla gerek konusuyla dikkat çeken Halka dizisi 15 Ocak Salı akşamı başlıyor. Heyecanla beklenen Halka dizisinin yeni tanıtımı ise herkesi iyice meraklandırdı. İşte Halka dizisi yeni tanıtım...

Halka dizisinden bir tanıtım daha geldi! Halka 15 Ocak Salı akşamı başlıyor
Yayın Tarihi: 10.01.2019 15:04:00

TRT'de yayınlanacak iddialı Halka dizisinin yapımcılığını Es Film üstleniyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımları yayınlanan Halka dizisine sayılı günler kala diziden bir tanıtım daha geldi. 

Oldukça merak edilen Halka dizisi yeni tanıtımıyla da çok beğenildi. Merakla beklenen Halka dizisi 15 Ocak Salı akşamı ilk bölümüyle TRT1 ekranlarında olacak.

Başrollerini Hazal Subaşı, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu’nun paylaştığı Halka dizisinin kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Sermiyan Midyat ve Nazan Kesal gibi usta isimler de yer alıyor.

Adını simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alan Halka dizisi, Kaan ve Cihangir adlı iki gencin intikâm hikayesini etkileyici bir dille ekranlara taşıyacak.


Senaryosunu Levent Cantek'in kaleme aldığı, Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu polisiye dizi Halka 15 Ocak Salı akşamı başlıyor.

Halka dizisi ilk bölümüyle 15 Ocak Salı akşamı saat 20:00'de TRT1'de!

İşte Halka dizisi yeni tanıtım:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR