Halka ilk bölümüyle tozu dumana kattı! Halka dizisine herkes bayıldı

TRT1'in iddialı yeni dizisi Halka dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça beğenilen Halka dizisi, ilk bölümüyle sosyal medyayı adeta salladı. İşte detaylar...

Halka ilk bölümüyle tozu dumana kattı! Halka dizisine herkes bayıldı
Yayın Tarihi: 16.01.2019 10:48:00

TRT1'in merakla beklenen yeni dizisi Halka dün 1. bölümüyle ekranlara geldi. Yapımcılığını Es Film'in üstlendiği Halka dizisi ilk bölümüyle tozu dumana kattı.

Başrollerini Hazal Subaşı, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu’nun paylaştığı Halka dizisinin kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Sermiyan Midyat ve Nazan Kesal gibi usta isimler de yer alıyor.

Senaryosunu Levent Cantek'in kaleme aldığı, Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu polisiye dizi Halka dün akşam ekranlara gelen ilk bölümüyle izleyen herkesten tam not aldı.

Gerek Müjde Cihangir çiftiyle, gerek tüm oyuncuların performanslarıyla çok beğenilen Halka dizisi ciddi bir izleyiciyi kitlesini kısa bir sürede toplayacağa benziyor.




Halka dizisi Salı akşamları Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileriyle reyting yarışına katılabilecek etkili bir yapım olduğunu daha ilk bölümden göstermiş oldu.

Adını simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alan Halka dizisi, Kaan ve Cihangir adlı iki gencin intikâm hikayesini etkileyici bir dille ekranlara taşıyacak.

Halka dizisinde; sakin bir yapıya sahip Cihangir(Serkan Çayoğlu) ile dışa dönük ve başına buyruk Kaan(Kaan Yıldırım)’ın kader ortaklığı soluksuz bir maceraya yol açacak. İki genci harekete geçirecek olan olay, Cihangir' in aradığı soruların yanıtı olacakken Kaan için özgürlüğün ve intikamın anahtarı olacak.

Halka dizisi, yepyeni bölümleriyle her Salı TRT1'de!

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR