Halkbank'tan 0,99 konut kredisi ile satılık ev ilanları

Halkbank Geçtiğimiz günlerde ekim ayı için satılık konut ilanlarını verdi.  Bu fırsatı değerlendirmek isteyenler  için 0,99 konut kredisi ile ev almalar mümkün hale gelecektir. Ekim ayının fiyat listesi Halkbank tarafından açıklandı. Bu fiyat listeleri Ankara, İstanbul, bursa, adana, İzmir ve birçok

Halkbank'tan 0,99 konut kredisi ile satılık ev ilanları
Yayın Tarihi: 6.10.2020 10:10:00

Halkbank Geçtiğimiz günlerde ekim ayı için satılık konut ilanlarını verdi.  Bu fırsatı değerlendirmek isteyenler  için 0,99 konut kredisi ile ev almalar mümkün hale gelecektir. Ekim ayının fiyat listesi Halkbank tarafından açıklandı. Bu fiyat listeleri Ankara, İstanbul, bursa, adana, İzmir ve birçok ili daha kapsıyor. Bu illerde buluna arsa, tarla, konut, dükkân, bahçe, yalı ve bağ evi gibi yerler fiyatının en alt seviyesinde satışa sunulacaktır. halk bank uygun fiyata ev ve dükkan almak isteyenler için bu fırsatı geçtiğimiz günlerde duyurdu.
 
Bankaların konut skotları Fazla da açmaya devam ediyor.   Bankalarda  bu  stoklardan kurtulmak istiyor ve bunun yolunu arıyor.  Geçtiğimiz  günlerde ise Halkbank birçok tarla konut arsayı  satışa sunacağını açıkladı.  Halkbank ekim ayının başından itibaren bu Konutları satacağını dile getirdi.  Toplam olarak Halkbank'ın satışa sunduğu 21.600 TL ile başlayan konut ve daireler bulunduğu açıklandı.   Bu vatandaşların  çok ilgisini çekti. Bir çok kişi uygun fiyata halk bank sayesinde ev sahibi oluyor ve olmaya da devam ediyor. Halk bankın sunduğu bu imkân ekim ayının başında gerçekleşmeye başladı ve halada gerçekleşmeye devam ediyor. Sizde uygun fiyata ev ve arsa sahibi olmak istiyorsanız ve nasıl yapılacağı hakkında bilgi sahibi değilseniz haberimizin devamını okumanızı tavsiye ederiz.
 
Ev sahibi olmak isteyenleri Halkbank ev sahibi yapıyor
 
 hal Halkbank geçtiğimiz günlerde bir çok konutu uygun fiyata vereceğini açıkladı. Halk bankın yaptığı açıklama herkesi hayrete düşürdü. Halk bank ekim ayının gelmesi işle beraber bu ayın başında 21.600 TL’ye kişilere ev alma imkânı sağlayacağını söyledi. Aynı zamanda halk bank sadece konut sahibi olmak isteyen kişilere değil, iş yeri ve arsa almak isteyenlerde aynı kampanyayı sunacağını söyledi. 
 
İcra olan evler için konut alım başvurusu nasıl ve nereden gerçekleştirilir?
 
 iri olan evler için konut alım başvurusu Halkbank satılık konut ilanları Halkbank gayrimenkul internet sitesi tarafından yapılmaktadır.  Bunun  için Halkbank gayrimenkul internet sitesini ziyaret etmeniz gerekecektir.  Bu sitede sizin önünüze bu icradan satışa verilen konutların sıralaması  çıkacaktır. Eğer kişiler başvuruda bulunmak istiyor  iseler ilk olarak gayrimenkul Muhammen bedelinin ödemesini Halkbank şubeleri ne yapmaları gerekmektedir.  Eğer Halkbank muhammen Bedeli yapılmaz ise  bu kampanyadan yararlanamayacaksınız.
 
Halkbank'a yatırılan bu para geçici olarak yatırılmaktadır. Eğer konutu alır iseniz  satış Bedeli üzerinden sizlere bu miktar aktarılacaktır.  Eğer  konutu Almazsanız da sizlere bu ücret geri ödenecektir. Bu ücreti yatırdıktan sonra şubeye gidip gayrimenkul satış şartnamesi, geçici teminat yatırma dekontu, teklif sahibinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının fotokopisi, noterden düzenlenmiş vekâletname verilmelidir.  Daha sonra sizlere Halkbank şubesinden sisteme giriş yapabilmeniz için şifre verilecektir.  Bu şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Halkbank vatandaşa gayrimenkuller kapsamında yüzde 0,99 kredi desteği verecek!
 
Geçtiğimiz günlerde Halkbank'tan gelen bilgiye göre Halkbank'ın vatandaşlara yüzde 0,99 Kredi vereceği tarafımıza ulaştı. Halkbank bu konutların satışı için toplam olarak 100 de 0,99 faiz  oranı belirlemiştir.  Eğer 1 kişi 200 bin lira konut kredisi alır ise bu kişilerin her ay düzenli bir şekilde ödeyeceği ücret 2855 TL olacaktır.  Bu sebeple  bu uygulama birçok kişiye uyduğu için birçok kişi tarafından başvurular yapılmıştır. Başvurulur ekim ayında yapılmaya başlanmıştır ve halada başvurular devam etmektedir.  Sizde uygun fiyata ev sahibi olmak istiyorsanız sitemize girip bu konu hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR