Hangi Futbolcular Bedelli Askerlikten Yararlanacak? Nerede Askerlik Yapacaklar?

Özellikle futbolcuların hangi tarihte bedelli askerlik yapacağı merak konusu olmuştu. Çünkü aktif futbol yaşamına devam eden futbolcuların hem lige ara vermeleri zor olacak, hem de bu durumdan kulüpler çok fazla etkilenecekti. Ancak durum çözüldü. İşte futbolcuların bedelli askerlik yapacakları yer.

Hangi Futbolcular Bedelli Askerlikten Yararlanacak? Nerede Askerlik Yapacaklar?
Yayın Tarihi: 19.11.2018 18:23:00

Bedelli askerliğin gündeme gelmesiyle ünlü isimlerin askere gidip gitmeyeceği bu zorunlu eğitime katılıp katılmayacağı konuları hep gündem maddesi olmuştur. Çünkü ünlü isimlerin yaşantıları yoğun ve takvimleri genelde doludur. Bu sebeple bazen her ne sebeple olursa olsun 10 - 15 günlük işlerine ara vermeleri onlar adına maddi kayıplar doğuracağı gibi aynı zamanda bundan sonraki kariyer yaşantıları için olumsuz sonuçlar doğuracaktır. Bu sebeple birçok ünlü isim askere gitme konusunda bu sebeplerden dolayı erteleme veya gecikme yapmaktadır.

Söz futbol dünyasına gelince de durum aynıdır. Özellikle bedelli askerlikte zorunlu olan 21 günlük temel eğitim futbolcuların kariyerlerini ve kulüpleri etkileyecek bir durumdu. Ancak bunu düşünen ve bu konuda karar veren yetkili isimler futbolcuların ve kulüplerin içini rahatlatacak bir karara imza attı. 

Futbolcular Nerede Askerlik Yapacak?

Süper Lig'de farklı takımlarda forma giyen ve ter döküken birbirinden yıldız futbolcuların aynı yerde askerlik yapacağı belirtiliyor. Buna göre futbolcuların askerlik yapacağı yer Burdur'da bir kışla olacak.


Futbolcular Ne Zaman Askere Gidecekler?

Aslında işin en güzel kısımlarından birisi de bu. Çünkü belirlenen tarihte askere gidecek futbolcuların ne kariyeri etkilenecek ne de kulüpler bu işten zarar görecek. Lig biter bitmez futbolcular terleri bile soğudan askere gidecekler. Futbolcuların Haziran gibi askere gitmesi bekleniyor.

Hangi Futbolcular Bedelli Askerlikten Faydalanacak?

İsmail Köybaşı
Alper Potuk
Şener Özbayraklı
Ozan Tufan
Serdar Aziz
Caner Erkin
Mustafa Pektemek
Onur Kıvrak
Uğur Demirok
Mert Günok




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR