Hatem Ben Arfa Fenerbahçe'de! Ben Arfa İstanbul'a Geliş Tarihi Belli Oldu

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği 10 numara Hatem Ben Arfa, Sarı lacivertli formayı giyiyor! Ben Arfa Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Başkan Ali Koç ve Comolli transferde bombayı Ben Arfa ile patlatacak! Ben Arfa İstanbul'a geliş tarihi belli oldu!

Hatem Ben Arfa Fenerbahçe'de! Ben Arfa İstanbul'a Geliş Tarihi Belli Oldu
Yayın Tarihi: 27.08.2019 15:49:00

Son olarak Fransız stoper Adil Rami'yi İstanbul'a getiren Fenerbahçe, transferde bombayı Hatem Ben Arfa ile patlatıyor! Başkan Ali Koç ve Damien Comolli, transfer bombasını Ben Arfa ile patlatacak. 32 yaşındaki Fransız yıldız Hatem Ben Arfa, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor! İstanbul'a geliş tarihi bile belli... 

Son olarak PSG'de forma giyen Hatem Ben Arfa, teknik direktörle sorunlar yaşamış ve takım kadrosunda yer bulamamaya başlamıştı. Ben Arfa için devreye giren Fenerbahçe, yıldız oyuncuya 3 yıllık sözleşme teklifinde bulundu! Ben Arfa'ya yıllık 2,5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme önerildi. Ben Arfa'da Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti! 

BEN ARFA - DAMİEN COMOLLİ İLİŞKİSİ İŞİ BİTİRDİ! 

Fenerbahçe'de transferi yürüten Damien Comolli, Hatem Ben Arfa'yı 15 yıl önceden tanıyor. Comolli, Ben Arfa'yı Fenerbahçe'Ye gelme konusunda ikna etti ve transfer noktalandı. Fransa'dan başka takımlarından ilgisi bulunan Ben Arfa Fenerbahçe'yi tercih etti.


BEN ARFA GELECEK MİCHAEL ZAJC GİDECEK 

Hatem Ben Arfa'nın Fenerbahçe'ye transfer olmasından sonra genç 10 numara Michael Zajc satılacak. Fenerbahçe Zajc için İtalyan kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor.

HATEM BEN ARFA İSTANBUL'A GELİŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Hatem Ben Arfa, gazeteci Fatih Doğan'ın haberine göre 27 Ağustos Salı akşam saat 20:00'da İstanbul'da olacak. Ben Arfa, THY tarifeli uçağıyla İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye imzayı atacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR