Hava durumu 17 ağustos meteroloji İstanbul hava durumu yağış sürecek mi

Meteoroloji 17 Ağustos Cumartesi İstanbul hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İstanbul 17 Ağustos yağışlar sürecek mi? Son Dakika Meteoroloji İstanbul hava durumu uyarısı!

Hava durumu 17 ağustos meteroloji İstanbul hava durumu yağış sürecek mi
Yayın Tarihi: 17.08.2019 13:00:00

Edirne üzerinden başlayan sağanak yağış, İstanbul'a geliyor mu? 17 Ağustos Cumartesi günü İstanbullular nasıl bir havayla karşılaşacak? 17 Ağustos Cumartesi İstanbul hava durumu tahminlerine ilişkin Meteorolojiden kritik bir uyarı geldi! İstanbul'da 17 Ağustos Cumartesi öğleden sonra yağış olacak mı? Vatandaşlar, bu sorunun yanıtını araştırıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara bölgesinde etkili olacak sağanak yağışla ilgili İstanbul için 17 Ağustos Cumartesi hava durumu tahmin uyarısında bulundu. İstanbul'da 17 Ağustos Cumartesi günü sabah saatlerinden akşam geç saatlere kadar sağanak yağış uyarısı yapıldı. 17 Ağustos Meteoroloji İstanbul hava tahmini raporu. Son dakika Meteoroloji 17 Ağustos İstanbul hava durumu tahminleri, Meteoroloji tarafından yayınlandı! 

17 Ağustos İstanbul Hava Durumu Yağışlar Sürecek mi?


Edirne'de hayatı felç eden sağanak yağış, kuvvetini azaltmadan sürüyor. Edirne kentinde altyapılar, yoğun yağıştan olumsuz etkilendi. Edirne'de bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, ev ve dükkanların bazıları sulara teslim oldu. 

İstanbul'da da 17 Ağustos Cumartesi günü, Meteoroloji tarafından kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul'da sabah erken saatlerden akşam geç saatlere kadar sağanak yağış beklentisi mevcut. Meteoroloji yetkilileri, yağışların hafta sonu boyunca devam edeceğini aktardı. 

Meteoroloji yetkilileri, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli davranılması konusunda uyarı yapmıştı.

Hafta sonu İstanbul Kaç Derece Hava Durumu Ne Olacak?

İstanbul'da hafta sonu yer yer sağanak yağışlar bekleniyor. Hafta sonu İstanbul'da hava 22 ila 28 derece arasında değişecek. Sıcak havaya karşın sağanak yağış nedeniyle İstanbul trafğinin kilitlenmesine karşı sürücüler ve yayalar, topyekün tüm İstanbullular hazırlıklı olmalı.

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR