Hayat Devam Ediyor'un çocuk gelini Meltem Miraloğlu Amerika'ya taşındı

Hayat Devam Ediyor dizisinde tanınan Meltem Miraloğlu, Amerika'ya yerleşti. Rol aldığı birkaç sinema filminin ardından kendisine proje teklifi gelmeyen Miraloğlu ABD'ye yerleşme kararı aldı. İşte detaylar...

Hayat Devam Ediyor'un çocuk gelini Meltem Miraloğlu Amerika'ya taşındı
Yayın Tarihi: 20.08.2019 17:03:00

2011 yılında yayınlanan ve döneme damgasını vuran Hayat Devam Ediyor adlı dizide başrol oynayan Meltem Miraloğlu sonrasında birkaç sinema filminde oynamış ve gözden kaybolmuştu. Yeni projelerden teklif almadığı için ABD'ye yerleşen Miraloğlu artık orada yaşayacak.

TEKLİF GELMİYOR

Ekranlarda olmamasının sebebini kendisine teklif gelmemesine bağlayan güzel oyuncu, dizi ya da film teklifi almadığı için Amerika'ya geldiğini söyledi. Burada İngilizce'sini geliştirip sonra da üniversite eğitimi almak isteyen 32 yaşındaki Miraloğlu uzun bir süre ABD'de kalacak gibi görünüyor.




2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile nikah masasına oturan ancak kısa bir süre sonra boşanan Meltem Miraloğlu hakkındaki estetik iddialarını da yalanladı.

HİÇ BİR UYGULAMA YAPTIRMADIM

Yüzünde veya herhangi bir yerinde dolgu, botoks vs. olmadığını söyleyen Meltem Miraloğlu, saçını bile boyatmadığını söyledi. Doğduğundan beri gözlerinin, dudaklarının,yanaklarının ve saçlarının bu şekilde olduğunu söyleyen güzel oyuncu bir uygulama yaptırmayı da düşünmediğini dile getirdi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR