Hayati Tehlike filmi nerede çekildi? Oyuncu kadrosu ve Konusu

Bu akşam FOX TV'de yayınlanacak Hayati Tehlike filmi, izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Hayati Tehlike filmi nerede çekildi? Hayati Tehlike filminin oyuncuları kimler ve konusu ne? Sizler için araştırdık...

Hayati Tehlike filmi nerede çekildi? Oyuncu kadrosu ve Konusu
Yayın Tarihi: 15.08.2019 15:10:00

Bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak Hayati Tehlike filmi, film severler tarafından araştırılıyor. İzleyiciler, Hayati Tehlike filmi nerede çekildi? Hayati Tehlike filmi oyuncuları kimler? Hayati Tehlike filmi konusu ne? Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı.

Hayati Tehlike filminin yönetmenliğini Serdar Işık yapıyor. Komedi türünde vizyona giren Hayati Tehlike filmi, bu akşam televizyonda izleyicisiyle buluşacak. Baykut Badem'in yazdığı senaryosuyla Hayati Tehlike filminin detayları haberimizin devamında sizlerle...

HAYATİ TEHLİKE FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Hayati Tehlike filminin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirildi. İstanbul'da yapılan çekimlerle birlikte film vizyona girmişti. Çekimler, İstanbul'un çeşitli semtlerinde yapıldı.

HAYATİ TEHLİKE FİLMİNİN KONUSU NE?

Hayati, Hayatinin Yeri adını verdiği fırınında ekmek ve türevleri pişiren, müşterilerinin sevdiği bir fırıncıdır. Fakat babayadigarı fırınında sıradan bir hayat sürerken, mafyaya haraç vermemek için kafa tutmasıyla başına büyük bela sarar. Tam silahların konuştuğu sırada süt kardeşi Utku'nun araya girmesiyle olaylar daha da büyür. Zira Utku kimliğini saklayarak, özel bir operasyon yürüten bir polistir. Hayati, Utku'ya olan borcunu ödemek için operasyonu devralır ama çok gizli ve dikkatli yürütülmesi gereken bu süreci eline yüzüne bulaştırması an meselesidir!

HAYATİ TEHLİKE OYUNCULARI

Bu akşam televizyonda yayınlanacak Hayati Tehlike filminin oyuncu kadrosunda Toygan Avanoğlu, Öznur Serçeler, Burç Kümbetlioğlu gibi isimler yer alıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR