Hazır Mısınız? Burn X Kadıköy

Burn Energy Drink 28 Nisan Cumartesi gecesi Kadıköy’ü ateşlemeye geliyor. Anadolu Yakası’nın Kalbi Kadıköy 7 Mekanda 13 DJ ile ateşleniyor!

Hazır Mısınız? Burn X Kadıköy
Yayın Tarihi: 27.04.2018 18:28:00

Burn Energy Drink’in katkılarıyla  28 Nisan Cumartesi gecesi gerçekleşecek olan Burn X Kadıköy etkinliği,  müzikseverleri 7 farklı mekanda 13 DJ ile buluşturacak
 
Burn Energy Drink  28 Nisan Cumartesi akşamı Kadıköy’ün birbirinden güzide mekanları Dunia, Hera, Karga, NYX, Punch, Stereogun ve Wunder‘de müzik severleri ağırlayacak. Tek biletle 7 ayrı mekana giriş-çıkış yapabileceğiniz ve farklı DJ'lerin performanslarını dinleyebileceğiniz bu mini-festival deneyimi için takviminizi şimdiden ayarlayın. Mekanlar arasında rahatça dolaşmak ve doyasıya dans edebilmek için en rahat ayakkabılarınızı giymeniz öneriliyoruz.
 
Peki kim nerde mi çalacak, hazır mısınız?

Burn X Kadıköy 18:00’de İlker Aksungar’ın Wunder’deki performansı ile başlıyor. Devamı eşzamanlı performanslar ile gerçekleşecek Burn X Kadıköy’ün Kadife Sokak’ta yer alan diğer durakları arasında yer alan Dunia’nın merdivenlerini çıktığınızda kabinde sizleri karşılayacak isimler Utkanj ve Nofrost. Just D ve Evrim de Evrim’in elektronik müziği eşliğinde dansa davet eden Hera’nın komşusu Karga’da ise Bach ve Servus müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmak için hazır olacaklar. Yorulmak yok seçenek çok! NYX, festival tadındaki bu özel gecede Discolog ve Kozmonotosman’a ev sahipliği yapacak, saykodelik tınılarla geceye çok farklı lezzetler katacakları kesin. Punch’ın mikserlerinin başında Furkan Kurt ve Procombo ses sisteminden maksimum verim almak için sihirli parmaklarını konuşturacaklar. Ghetto Days ve Radyo Modyan ise Stereogun’ın duvarlarında yankılanarak iz bırakacak. Tatlı bir bahar gecesi Kadıköy’den daha ne beklenebilir ki?
 
Türkiye’de ve dünyada elektronik müziğe yön veren Burn Enerji İçeceğinin birbirinden eğlenceli etkinliklerinden haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR