Hemington’dan Kışa Özel İçinizi Isıtacak Kampanya

Saf yün, kaşmir ve ipeğin büyüleyici dokusunu modern tasarımlarla birleştiren smart casual erkek giyim markası Hemington, şıklık ve rahatlığın ön planda tutulduğu “Köklere Dönüş” koleksiyonuyla göz kamaştırmaya devam ederken kışa özel sürprizler sunuyor.

Hemington’dan Kışa Özel İçinizi Isıtacak Kampanya
Yayın Tarihi: 6.12.2018 13:07:00

2018-19 Sonbahar-Kış “Köklere Dönüş” koleksiyonu ile saf yün, kaşmir ve ipeğin büyüleyici dokusunu modern tasarımlar ve ikonik desenlerle birleştiren smart-casual erkek giyim markası Hemington, kışa özel avantajlı teklifler sunuyor.

Koleksiyonlarında Extra Fine Merino yünü, Alpaka devesi yünü, saf kaşmir, özel ipek ve superfine pamuk iplikler kullanan Hemington, özgün detayları ve ikonik desenleriyle fark yaratıyor. Kullanıcılarına şık ve konforlu modeller sunan Hemington, Sonbahar-Kış koleksiyonuyla her parçasında el emeği ve ince işçilik barındırarak koleksiyona benzersiz bir zenginlik katarken gündelik yaşamın içerisinde her anınızı keyifli ve farklı kılmanızı sağlıyor.

Birbirinden şık ve özgün tasarımların yer aldığı koleksiyon, kuzey denizlerinin koyu mavi tonları, bordo ve yakut kırmızısıyla tamamlanırken, siyah ve grilere ise petrol tonları eşlik ediyor. Aynı zamanda, İskoçya kırlarının doğal yeşillerine ilham veren camel renkleri de koleksiyona ayrıştırıcı nitelikler katıyor.

Yüzlerce yıllık örgü mirasını desenlerinde işleyen, gerçeklik, doğallık ve yalınlığı maskülen çizgilerle birleştiren Hemington; stil sahibi tüm erkekleri kışa özel %50’ye varan indirim fırsatıyla “Köklere Dönüş” koleksiyonunu keşfetmeye davet ediyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR