Henry Onyekuru Galatasaray'da kaldı! Everton'la Galatasaray anlaştı!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da harika bir sezon geçiren ve bonservisi Everton'da bulunan yıldız kanat oyuncusu Henry Onyekuru 1 yıl daha Galatasaray'da! Galatasaray, kiralık sözleşmesi sona eren Henry Onyekuru için Everton'la 1 yıllığına daha anlaştı!

Henry Onyekuru Galatasaray'da kaldı! Everton'la Galatasaray anlaştı!
Yayın Tarihi: 19.06.2019 16:54:00

Geçtiğimiz sezon Garry Rodrigues'in yerine Everton'dan kiralanan genç yıldız Henry Onyekuru, Galatasaray'ın şampiyonluğunda kilit rol oynamıştı. Golleri ve asistleriyle sezona damga vuran isimlerin arasına katılan Henry Onyekuru'nun 1 yıllık kiralık sözleşmesi sona erdi. Everton'un yakından izlediği ve gelişini takip ettiği Henry Onyekuru, gelecek sezonda da Galatasaray'da kalmak istiyordu. Galatasaray'da Onyekuru'yu tekrar kiralamak için Everton'la masaya oturmuştu.

Everton, Nijeryalı gelecek vaad eden Henry Onyekuru'yu 1 yıllığına daha Galatasaray'a kiraladı. Galatasaray'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması ve Onyekuru'nun Galatasaray ile değerini daha da katlayacak olması Everton'un ikna olmasını sağladı.


HENRY ONYEKURU 1 YIL DAHA GALATASARAY'DA

Everton, Onyekuru'nun 1 yıl daha Galatasaray'da kiralık kalıp değerini katlamasını istiyor. Şuan için Onyekuru'ya biçilen değer 25 milyon euro. Galatasaray'ın bu bedeli ödemesi mümkün gözükmüyor ancak kiralama yoluyla Onyekuru'yu kadroda tutmak isteyen Cimbom, Everton ile 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1 milyon euro'da anlaştı.

Everton'dan 1 yıllık kiralanacak olan Onyekuru geçtiğimiz sezon 1,2 milyon euro kazanıyordu bu sezon ise Onyekuru'ya 2 milyon euro garanti ücret ödenecek. 22 yaşındaki genç yıldız, bu Cuma başlayacak Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya kadrosunda yer alıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR