Her Yerde Sen Eylül kimdir? Gerçek adı ne? Beste Kökdemir kaç yaşında sevgilisi var mı?

Fox ekranlarının çok sevilen yaz dizisi Her Yerde Sen yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu akşam da 14. bölümüyle ekranlara gelecek olan dizide Demir'in eski nişanlısı Eylül, Burak sayesinde Artemim'e gelecek. Peki Her Yerde Sen Eylül kimdir? Gerçek adı ne? Beste Kökdemir evli mi?

Her Yerde Sen Eylül kimdir? Gerçek adı ne? Beste Kökdemir kaç yaşında sevgilisi var mı?
Yayın Tarihi: 20.09.2019 12:51:00

Fox TV'nin yaz başından beri başarıyla devam eden romantik komedi dizisi Her Yerde Sen, cuma akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Her Yerde Sen bu akşam 14. bölümüyle ekranlara gelecek. Zaman zaman hikayeye yeni karakterlerin dahil edildiği dizide bu hafta Eylül ortaya çıkacak. Hal böyle olunca Her Yerde Sen Eylül kimdir? Hangi oyuncu canlandıracak? Beste Kökdemir kaç yaşında? Sevgilisi var mı? çok merak edildi. Biz de tüm bu detayları sizler için haberimizde derledik.

Demir'in eski nişanlısı olan Eylül, yeni bir aşka başlayan Demir ve Selin'le Artemim'de çalışacak. Gelelim Beste Kökdemir'in biyografisine....



HER YERDE SEN EYLÜL KİMDİR? KİM CANLANDIRIYOR

30’lu yaşlarının başlarında güzel ve başarılı bir iş kadını olan ‘Eylül’, ekonomi okuduktan sonra yurt dışında çalışma hayatına başlamıştır. Yıllar sonra İstanbul’a döner ve Artemim’de çalışmaya başlar. Tabi bu Burak sayesinde olur çünkü Demir ve Selin'in aşk yaşamasına dayanamayan Burak gidip Demir'in eski nişanlısını Artemim'de çalışması için ikna eder. Peki Eylül'ün gelişi Demir ve Selin aşkını nasıl etkileyecek izleyip göreceğiz...

Diziye 14. bölüm itibariyle dahil olan Eylül'e ise güzel oyuncu Beste Kökdemir hayat verecek. 




BESTE KÖKDEMİR KİMDİR? SEVGİLİSİ VAR MI

29 Ağustos 1993 tarihinde Sinop'ta doğup büyüyen Beste Kökdemir, çocukluğundan beri hep İstanbul'a gelmek istemiş. Ardından Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünü kazanan Kökdemir, internete koyulmasına izin verdiği fotoğraflarla oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

Tatlı Küçük Yalancılar, Not Defteri, Kalbimin Sultanı gibi dizilerde boy gösteren ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen Beste Kökdemir kendine çok güveniyor. Güzelliğiyle çok dikkat çeken Kökdemir cesur fotoğraflarıyla da olay yaratıyor. 

Bir dönem Metin Hara ile aşk yaşayan Beste Kökdemir şimdi de Her Yerde Sen dizisinde Eylül karakterine hayat verecek. 

Şu sıralar bildiğimiz kadarıyla sevgilisi olmayan Kökdemir, "@bestekokkdemir" adıyla Instagramını da bir hayli aktif kullanıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR