Her Yerde Sen ne zaman başlayacak hangi gün yayınlanacak

FOX TV'nin yeni dizisi Her Yerde Sen ne zaman başlayacak? Fox TV'nin yeni sezon dizisi Her Yerde Sen hangi günler yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Yeni dizi Her Yerde Sen ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık...

Her Yerde Sen ne zaman başlayacak hangi gün yayınlanacak
Yayın Tarihi: 6.06.2019 20:27:00

Her Yerde Sen dizisi yeni sezonda FOX TV'nin yeni dizisi olarak izleyici karşısına çıkacak. Fox'un yeni bombası Her Yerde Sen dizisi ne zaman başlayacak, dizi hangi günler yayınlanacak? Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Gibi sorular daha şimdiden sorulmaya başlandı. 

Yaz sezonununda yaz dizileri arasına FOX TV'nin Her Yerde Sen dizisi de girecek. Yaza damga vurması beklenen projelerden biri olan Her Yerde Sen'in oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Dizi severler şimdiden Her Yerde Sen dizisinin detaylarını araştırıyor. Biz de bu haberimizde Her Yerde Sen dizisinin detaylarını araştırdık ve hazırladık...

HER YERDE SEN DİZİSİ OYUNCU KADROSU VE KONUSU


FOX ekranlarının yeni dizisi Her Yerde Sen, daha şimdiden geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başardı. Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosunda Ali Yağcı, Ali Gözüşirin, Aslıhan Malbora, Ali Barkın, Barış Yıldız, Deniş Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner, Ayşe Tunaboylu, Binnur Şerbetçioğlu ve başrol oyuncusu olarak da Furkan Andıç var.  Ayrıca kadın başrol olarak da Söz'ün Bahar'ı Aybüke Pusat ile anlaşıldı! 
 

Birlikte yaşayacak olan keçi gibi inatçı Demir ile Selin, birbirlerinden nefret ede ede aşka tutulurlar. Dizinin tanıtımı kısa süre içinde ortaya çıkacak. Ancak şimdiden Her Yerde Sen dizi projesinin bir hayli iddialı olduğunu söyleyebiliriz. Birlikte aynı evde yaşamak zorunda kalan bu iki inatçı keçiden biri, diğerinin çalıştığı şirkete yönetici olarak atanınca olaylar başka bir boyuta taşınır. 

HER YERDE SEN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

Fox'un yeni yaz dizisi Her Yerde Sen, yaz döneminde izleyicisiyle buluşacak. Yaz döneminin başlamasıyla artık Her Yerde Sen dizisi kısa süre sonra FOX ekranlraında ilk bölümüyle yer alacak. Dizinin tanıtımlarının kısa süre içinde dönmeye başlaması bekleniyor.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR