Her Yerde Sen neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Her Yerde Sen 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Fox TV'nin çok sevilen yaz dizisi Her Yerde Sen bu akşam var mı yok mu? merak ediliyor. Herkes Her Yerde Sen 16 Ağustos cuma akşamı neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Her Yerde Sen 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularını her yerde arıyor. Biz de sizler için tüm bu soruları yanıtladık.

Her Yerde Sen neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Her Yerde Sen 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayın Tarihi: 16.08.2019 17:09:00

Fox TV'nin Karga Seven Pictures imzalı yaz dizisi Her Yerde Sen yeni bölümleriyle her cuma akşamı izleyicileriyle buluşyordu. Fakat 16 Ağustos cuma günü yayın akışında Her Yerde Sen dizisinin yer almaması herkesi meraklandırdı. Diziyi kaçırmadan izleyenler Her Yerde Sen neden yayınlanmıyor? Bitti mi? Yeni bölümü hangi tarihte yayınlanacak? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. 

Tatlı mı tatlı yaz dizisi 16 Ağustos akşamı 10. bölümüyle ekranlarda olmalıydı ancak durumlar değişti. Neden mi? İşte detaylar...

HER YERDE SEN NEDEN YOK?

Her Yerde Sen dizisinin 10. bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Kurban bayramı haftası nedeniyle bir hafta tatil yapacak olan dizi yeni bölümüyle önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek.


Yani Her Yerde Sen 10. bölümüyle 23 Ağustos Cuma akşamı Fox ekranlarında olacak. 

HER YERDE SEN 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Her Yerde Sen 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde iyice yakınlaşan Selin ve Demir, bir sürü krizi de birlikte atlatırken yeni bölümde nihayet öpüşecekler. Bu öpücük onlara aşkı ve birlikte olma şansını verir mi bilemiyoruz ama Selin'in de Demir'in de tedirgin halleri izleyenleri mest etti.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR