Hercai 15. bölümde final yapabilir yayından kalkıyor mu?

Hercai final mi yapıyor? ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi final mi yapacak. Yoğun baskılardan dolayı yarım sezonda Hercai dizisi final yapabilir. Özellikle Mardin derneklerinden gelen baskılar sebebiyle Hercai final kararı aldığı iddia ediliyor.

Hercai 15. bölümde final yapabilir yayından kalkıyor mu?
Yayın Tarihi: 20.04.2019 12:54:00

Hercai final mi yapıyor? Hercai dizisi yayından mı kaldırılıyor? ATV ekranlarında cuma akşamları rekor kıran Hercai dizisi final kararı aldığı iddia edildi. Özellikle Mardin derneklerinden gelen yoğun baskılar nedeniyle Hercai dizisinin yarım sezonda final yaparak ekran macerasını tamamlaması bekleniyor.

Hercai bitiyor mu? Final mi yapacak?

Hercai dizisi final yapıyor haberleri sosyal medyayı sallıyor. Yayınlandığı günden itibaren rekor kıran ve cuma akşamları adeta reytingte Arka Sokaklar, Gülperi ve İstanbullu Gelin gibi dizileri geçmeyi başaran Hercai, 2 sezon kesin gözüyle bakılsa da gelen haberler kötü.


Hercai 15. bölümde final yapabilir

Sevilen dizi Hercai 15. bölümde final yapabileceği iddia edildi. Hercai dizisinin yayından kaldırılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Her cuma akşamı Mardin dernekleriyle kafa kafaya gelen yapım ve kanal arasında ipler gerildi. Ancak Hercai için son karar ATV'nin.

2 sezon olarak düşünülüyordu

Hercai dizisi 2 sezon olarak ATV satılmıştı. En az 50 bölüm olarak yapılan sözleşme uzatılmayabilir. Ekranlarda kısa süre de olsa fırtına gibi esen dizi için final kararı her an gelebilir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR