Hercai dizisinde yaprak dökümü devam ediyor! Bu kez de oyunculardan biri diziden ayrıldı

ATV'nin yeni bombası Hercai dizisinde şaşırtıcı olaylar yaşanıyor. Çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan Hercai dizisinde adeta yaprak dökümü yaşanıyor. İşte detaylar...

Hercai dizisinde yaprak dökümü devam ediyor! Bu kez de oyunculardan biri diziden ayrıldı
Yayın Tarihi: 29.01.2019 09:45:00

Son iki yıldır özellikle Sen Anlat Karadeniz, Bir Zamanlar Çukurova gibi çok başarılı yapımlara imza atan ve diziler açısından oldukça yükselişe geçen ATV yeni dizilerle ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor.

Son olarak ATV ekranlarında "Kocaman Ailem" dizisini yapan Mia Yapım'ın yeni dizisi Hercai'de yaprak dökümü yaşanıyor.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Hercai dizisinde Ebru Şahin, Akın Akınözü, İlay Erkök, Gülçin Santırcıoğlu, Macit Sonkan, Tansu Taşanlar, Oya Unustası, İlay Erkök, Edip Saner, Güneş Hayat, Gülçin Hatıhan, Aydan Burhan ve İnci Şen gibi isimler yer alacak.

Mardin'de çekilen Hercai dizisinin senaryosunu  Eda Tezcan ve Feraye Şahin kaleme alırken, dizinin yönetmen koltuğunda da Cem Karcı oturuyor.

Geçtiğimiz hafta Hercai dizisinin yönetmeni Cemal Şan diziden ayrılmış ve sebebini açıklamamamıştı. Bu olay herkesi şaşkına çevirirken bir ayrılık haberi de oyunculardan geldi. 


Hercai dizisinin başrol oyuncularında Servet Pandur, sosyal medya hesabından diziden ayrıldığını açıkladı.



Servet Pandur Hercai dizisinden ayrıldığını şu sözlerle duyurdu: "Sevgili takipçilerim Hercai dizisiyle herhangi bir ilişkim kalmamıştır. Bu yüzden etiketleme yapmazsanız çok sevinirim.Projedeki tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum."

Daha başlamadan herkesin tek tek ayrıldığı Hercai dizisinde ise baya erken bir yaprak dökümü yaşanıyor.

Hercai dizisi çok yakında ATV'de!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR