Hercai dizisinin 3. tanıtımı yayınlandı! Çok ses getirecek bir dizi geliyor

ATV'nin yeni bombası Hercai dizisinin 3. tanıtımı yayınlandı. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Hercai dizisi için sabırlar artık tükendi. İşte Hercai dizisiyle ilgili tüm detaylar...

Hercai dizisinin 3. tanıtımı yayınlandı! Çok ses getirecek bir dizi geliyor
Yayın Tarihi: 28.02.2019 11:58:00

Son iki yıldır özellikle Sen Anlat Karadeniz, Bir Zamanlar Çukurova gibi çok başarılı yapımlara imza atan ve diziler açısından oldukça yükselişe geçen ATV yeni dizilerle ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor. İşte bunlardan biri olan Hercai dizisinin 3. tanıtımı yayınlandı.

Yayınlanan bütün tanıtımlarıyla bir hayli ses getiren Hercai dizisi şimdiden heyecanla bekleniyor.  Henüz yayın günü ve saati belli olmayan dizi için heyecan dorukta. Hercai dizisinin 3. tanıtımı da merakı iyice arttırdı.

Hercai 3. tanıtımda dizideki karakterlerin tanıtılması ise izleyenleri çok memnun etti. Hercai'nin hikayesiyle ön plana çıkacağını düşünen izleyiciler ise artık dizinin başlamasını istiyor.

İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesini konu alan Hercai dizisi Şadoğlu ve Aslanbey ailesinin arasındaki husumetin iki aşığı nasıl etkilediğini ekranlara taşıyacak.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Hercai dizisinde Ebru Şahin, Akın Akınözü, İlay Erkök, Gülçin Santırcıoğlu, Macit Sonkan, Tansu Taşanlar, Oya Unustası, İlay Erkök, Edip Saner, Güneş Hayat, Gülçin Hatıhan, Aydan Burhan ve İnci Şen gibi isimler yer alıyor.




Hercai dizisinin 3. tanıtımda anladığımıza göre Ebru Şahin, Şadoğlu ailesinin asi ve özgürlüğüne düşkün kızı Reyyan'a hayat verirken, partneri Akın Akınözü ise Aslanbey ailesinin aşkı ve intikamı arasında kalmış oğlu Miran karakterine hayat verecek.

Henüz yayın günü ve saati belli olmayan Hercai dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Hercai dizisi çok yakında ATV ekranlarında!

İşte Hercai dizisinin 3. tanıtımı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR