Honda Sports EV Konsepti Tokyo Otomobil Fuarı'nda Tanıtıldı

Honda, 45. Tokyo Otomobil Fuarı'nda yeni Sports EV konseptini tanıttı. Yapay zeka teknolojisiyle üretilen yeni konsept, retro ve modern bir görünüş sunuyor.

Honda Sports EV Konsepti Tokyo Otomobil Fuarı'nda Tanıtıldı
Yayın Tarihi: 25.10.2017 22:45:00

45. Tokyo Otomobil Fuarı ilginç konseptlerle dolup taşıyor. Honda, yeni Sports EV konseptini bugün fuarda tanıttı. Spor otomobil tutkunlarının heyecanla beklediği konsept çok ilgi gördü. Honda'nın geçtiğimiz ay Frankfurt'ta tanıttığı Urban EV konsepti, çoğunlukla şehirde kullanılmak üzere minik bir elektrikli araç olarak tasarlanmışken, yeni konsept iki koltuklu bir spor otomobil olarak karşımıza çıktı. 

Honda, henüz elektrikli motor ile ilgili ayrıntıları açıklamadı. Ancak yapay zekaya sahip yeni konseptin otonom sürüş teknolojisiyle üretildiğini anlayabiliyoruz. Honda yaptığı açıklamada, "Sports EV konsepti, zamanın ötesinde, sürücülere sportif ve heyecan verici bir sürüş deneyimi sunuyor." dedi.



Sports EV, kullanımı kolay bir kompakt gövde ile eşleştirilip oldukça duyarlı bir elektrik ünitesi ile donatıldı. Heyecan verici manevra kabiliyeti elde etmek isteyen Honda, yeni konseptte ağırlık merkezini indirdi.




Japonların Tokyo'da tanıttığı konsept, Honda'nın gelecek nesil spor otomobil tasarımını gözler önüne seriyor. Siyah - Beyaz renk tonları, siyah yüzey üzerine yerleştirilmiş kare LED farlar, kaplama kaput arabayı ön plana çıkaran özellikler.

Honda,
şu anda Tokyo'da sergilenen konsept aracın bir üretim modeli haline getirilip getirilmeyeceği hakkında açıklama yapmadı. Ancak spor otomobil severler konsepti şimdiden ilgiyle takip ediyor.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR