Honor İlk Moda İşbirliğini Paris Moda Haftası'nda Duyurdu

Akıllı telefon dünyasının genç ve trendy markası Honor, dört kameralı yeni akıllı telefonu Honor 9 Lite için moda dünyasının cesur ismiyle ortak çalışmasını görücüye çıkardı.

Honor İlk Moda İşbirliğini Paris Moda Haftası'nda Duyurdu
Yayın Tarihi: 2.03.2018 17:11:00

Genç ve trendy akıllı telefon markası Honor, Paris Sonbahar/Kış Moda Haftası after-show partisinin ev sahibi, meşhur moda tasarım markası KOCHÉ ile ilk işbirliğini duyurdu. Gençlere ilham veren ortak tutkuları ve marka DNA’larının bir araya getirdiği Honor ve KOCHÉ, teknoloji ve modanın eşsiz ve tam bir birlikteliğini yaratmak için çalışacaklar.

Paris’teki Moda Haftası sonrasında ikilinin sponsorluğunda düzenlenen parti büyük ilgi gördü. Partiye teknoloji ve moda dünyasından davetliler ve basın mensupları katıldı. Etkinlikte, Türk pop müziğinin yıldız şarkıcısı Merve Özbey de Honor'un davetlisi olarak yer aldı.

Kendini genç hisseden tüketicilerin gözdesi olan lider akıllı telefon markası Honor ve gençlerin kendileri gibi olmasını teşvik eden cesur moda markası KOCHÉ, gençleri yakalayan ruhları sayesinde bütünleşiyorlar.

SINIRLI SAYIDA ÜRETİLDİ 

Sınırlı sayıda üretilen bu altı özel telefon kılıfı, her biri kendi açısından benzersiz olacak şekilde, genç ‘trendsetter’lar için tasarlandı. Honor 9 Lite’ın parlak arka yüzünden ilham alınan tasarımlar, gençlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ortaya çıkartıldı. KOCHÉ, tüketicilerin her an elinin altında olacak bu telefon kılıflarını eğlenceli bir dokunuşla selfie odaklı tasarladı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR