Huawei İle Annenizin En Güzel Anılarını Ona Armağan Edin

Duygularımızın en yoğun yaşandığı bu özel güne Huawei ile her zamankinden daha güzel bir başlangıç yapın, anılarını biriktirememiş son nesle çocukluğunu armağan edin.

Huawei İle Annenizin En Güzel Anılarını Ona Armağan Edin
Yayın Tarihi: 11.05.2018 12:22:00

Anne; dünyaya can getirmiş insan, yaşam kaynağı. Annelerimiz için en özel anlar biriktirdiği anılar değil mi? Ona bu Anneler Günü’nde ömür boyu saklayabileceği en değerli hediyenizi verin,  Huawei P20 Pro ile anılarını artık hep yanında taşısın! Annelerimiz de artık profesyonel bir fotoğrafçı gibi kareler çeksin.

Güzel Anılar #SeninleMümkün


Fotoğraf çekmenin ve video kaydı almanın henüz yaygın olmadığı geçmiş zamanda, anılarını biriktiremeyen son neslin en değerli armağanı Huawei’den geliyor. Bugün P20 Pro ile çekeceğiniz her unutulmaz an, geleceğin en güzel anılarına dönüşecek. P20 Pro ile  anılarını her zaman yanında taşıyabilecek bir nesil olacak.



Huawei, “Anne” kelimesinin en güzel karşılıklarını bir araya getirerek sevgiyle doldurulacak anılarını anımsayacağı bir arşiv sunuyor. Teknoloji devi HUAWEI, devrim niteliğindeki Leica üçlü kameraya sahip P20 Pro ile yapay zekanın tüm yeteneklerini kullanıcılarına sunuyor. Huawei P20 Pro; çığır açan üç lensli kamera teknolojisi, 5X hibrit zoom özelliği ve gece yetersiz ışığa rağmen mükemmel fotoğraf çekme özelliğine sahip.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR