İbrahim Tatlıses Takipçilerini Sevindirdi. 9 Yıl Sonra İbo Show Geri Döndü.

Doksanlı yıllarda ekranlara gelen ve 2000'lerin sonuna kadar devam eden İbo Show yıllar sonra kaldığı yerden yeniden izleyici karşısında... Sibel Can, Deniz Seki, Aydemir Akbaş, Kutsi ve Şafak Sezer'i konuk alan İbrahim Tatlıses sevenleriyle buluştu...

İbrahim Tatlıses Takipçilerini Sevindirdi. 9 Yıl Sonra İbo Show Geri Döndü.
Yayın Tarihi: 17.11.2020 11:00:00

Bir zamanların ekranlara damga vuran programı İbo Show 9 yıl aradan sonra yeniden ekranlara geldi. İbrahim Tatlıses tarafından sunulan ve 19 Kasım 1993 tarihinde başlayan talk-show, 14 Kasım 2020 Pazar akşamı ilk olarak Sibel Can ve Kutsi'yi ağırladı. Bu isimlerin ilk konuk olmaları ne kadar tesadüf gibi görünüyor olsa da işin perde arkasında İbrahim Tatlıses'in 14 Mart 2011 yılında son konukları Deniz Seki ve Kutsi olmuştu. Programda; Aydemir Akbaş, Deniz Seki, Şafak Sezer gibi isimler de yer aldı. 

Program başlar başlamaz izleyicilerin karşısına çıkan ''İbo Show ile geçen unutulmaz 19 yıl'' adı altında, dünden bugüne diyebileceğimiz pek çok görüntü yer aldı. Eski program görüntülerinin ardından ilk sahneye çıkan Öğrendim şarkısı ile Deniz Seki, ardından ise Hayranım Sana şarkısı ile Kutsi oldu. Böylelikle İbo Show kaldığı yerden devam ediyor mesajını da izleyicilere vermiş oldu. 

''HİÇ PARA PUL İSTEMİYORUM SAĞLIĞIMI İSTİYORUM''

''Yine ciğer kebabımı yapıyorum ve mangalımı yakıyorum. Eksik olan bir şey yok. Ben Allah'tan sağlığımı istiyorum. Hiç para pul istemiyorum. Sağlığımı istiyorum. Allah bereket versin. Lanet gelsin paraya, desem de inanmayın.'' diyerek hem sitem dolu hem espirili bir dille izleyenlere seslenmiştir. Şarkılı, türkülü, bol sohbetli, kahkahalı geçen program esnasında pek çok eğlenceli an yaşanırken pek çok da duygusal an yaşanmıştır. Tüm bunlar yaşanırken İbrahim Tatlıses'in ilk söylediği şarkı ise 'Haydi Söyle' oldu. Ardından ise 'Kara Üzüm Habbesi' isimli şarkısını konuklarıyla birlikte söyledi.

''SİBEL CAN'A VE HÜLYA AVŞAR'A ÖVGÜ''


İbrahim Tatlıses'in Sibel Can'ı anons ederken ki konuşması şöyleydi, ''Benim Sibel Hanım'a karşı olan sevgimi, saygımı herkes bilir. Biz ikimiz bir araya geldiğimiz zaman reyting rekorları kırardık. Yine kıracağız! Çünkü Sibel Hanım çok işveli, çok cilveli, çok güzel bir sese sahip. Bir Hülya Avşar, bir Sibel Can haftada en az iki-üç kere aradı. Benim kalbim onlarda...'' dedi. İbo Show'da Sibel Can'ın mini konseri sayesinde de sütudyoda Sibel Can rüzgarı esti.

''AYDEMİR AKBAŞ İLE İBRAHİM TATLISES'İ GÖZ YAŞLARINA BOĞAN KONUŞMA''

Aydemir Akbaş talihsiz olayın yaşandığı geceyi şu sözlerle anlatıyor, ''Otuz beş sene içinde bir gece gitmedim. Gece bir buçukta telefon aldım...'' dedi veikiside göz yaşlarına boğuldu. Sibel Can'ın da lafı toparlamasıyla İbrahim Tatlıses, '' Düşmanları güldürme, Aydemir.'' sözüyle program tüm hızıyla devam etti. Programın kapanışı ise, ''Efendim, bizleri izleyen herkese şükranlarımızı iletiyoruz. Kusurlarımız olduysa affola. Ben kırk beş sene sizlere şarkı söyledim. Bu gece de 'detone ketone' bir şekilde okumaya çalıştım. Elimden geldiği kadar okumaya çalıştım. İnşallah hatam olmamıştır. Beni hoş görün. Sizleri çok sayıyorum ve seviyorum. Ama rakam olarak değil saygı olarak sayıyorum. Göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim. Buluşmak üzere inşallah. Saygılar, sevgiler...'' söyleriyle oldu. 

''TRENDLERLERDE 1 NUMARAYA YERLEŞTİ''

Geçtiğimiz akşam gösterilen İbo Show sosyal medya platformu olan Youtube'da trend videolarda bir numaraya yerleşti. 1,6 Mn görüntülenme ile zirveye oturdu. Trend videoların üçüncü ve yedinci sıralarında da yine İbo Show'dan kesit videoları yer aldı. İlk sezonu Kanal 6'da yayımlandı. daha sonra Star TV, Atv, Beyaz TV gibi kanallara geçti. Şimdi ise tekrardan Star TV de Cumartesi akşamları izleyici ile buluşacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR