İcralık olanlar kredi alabilir mi? İcralık olanlara kredi başvuru ve şartları 2019

Üzerinde icra takibi olan kişi kredi çekebilir mi? Hangi bankalar icralık olanlara kredi veriyor? gibi sorular çok merak ediliyor. Biz de sizler için bu soruları detaylarıyla yanıtladık. İşte İcralık olanlara kredi başvuru ve şartları...

İcralık olanlar kredi alabilir mi? İcralık olanlara kredi başvuru ve şartları 2019
Yayın Tarihi: 21.08.2019 09:40:00

Zor duruma düşerek icralık olan vatamdaşlar bankalardan kredi alarak durumlarını düzeltmek istiyor.  Her ne kadar icralık olanlar kredi veren bankaların sayısı azalsa da, bankaların şubelerine gidip personele durumunuzu açıklayarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Tabi icra durumundan ötürü banka kendini güvenceye almak için sizden teminat ya da kefil talep edecektir. 

İcra Takibinde Olanlara Kredi Veren Bankalar

Avukatlık olanlara da icralık olanlara da kredi veren bankalar, bu tarz kişilerden kredi başvurularını sadece banka şubelerinden alıyorlar. 
İcra takibinde olan kişilere kredi veren bankalar ise:
  • Ziraat Bankası
  • Garanti BBVA
  • TEB
  • Aktif Bank
İcralık Olanlar Ziraat Bankası Üzerinden Nasıl Kredi Alır?

Zirrat bankası avukatlık olanlara kredi vererek, insanların durumlarını toparlamasına fırsat sağlamaya çalışıyor. Eğer icralık durumdaysanız Ziraat Bankası şubesine giderek kredi talebinde bulunabilirsiniz. Tabi banka sizden bir teminat yada kefil isteyecektir.

Aktif Bank İcralık Olanlara Kredi Veriyor mu?


Aktif Bank, kredi notunu dert etmeden birçok kişiye kredi veriyor. Normal şartlarda kefil vs istemeden internet başvurusuyla kredi veren Aktif Bank icralık olan kişilerin internet üzerinden başvurularını reddediyor.

Ancak düzenli bir geliriniz varsa bunu belgeleyebiliyorsanız banka şubelerine uğrayarak kredi talebinde bulunabilirsiniz.

Garanti BBVA Avukatlık Olanlara Kredi

Garanti BBVA, icralık kişilere kredi veren diğer bir kurum. Banka şubelerine uğrayarak gerekli teminatları sağladığınızda siz de kredi alabilirsiniz.

TEB İcralık Kişilere Kredi Fırsatı

TEB'de diğer bankalar gibi icralık kişilere sadece şubelerden kredi veriyor. Gelir belgesi ve kefil ya da teminat talep eden TEB, kişilerin sahip oldukları borçlarını kapatmalarına yardım ediyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR