İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları düştü! 60 Ay vadeli kredi

Merkez Bankası'nın başlattığı faiz indirimi furyası önce konut kredisinde ardından ihtiyaç kredisinde kendini gösterdi. İhtiyaç kredisi faiz oranları düştü! En uygun ihtiyaç kredisi veren bankalar araştırılmaya başlandı. 60 Ay vadeli, 50-100 Bin TL'ye kadar ihtiyaç kredileri vatandaşı bekliyor.

İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları düştü! 60 Ay vadeli kredi
Yayın Tarihi: 14.08.2019 14:14:00

Merkez Bankası'ndan Temmuz ayında gelen 425 baz puanlık faiz indirimi, önce konut kredisinde ardından da İhtiyaç kredilerinde faiz indirimlerini beraberinde getirdi. Kamu bankaları başta olmak üzere birçok banka, İhtiyaç kredisinde faizleri indirdi.

60 Ay'a kadar vade seçenekleriyle 50 bin TL ihtiyaç kredileri vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. En uygun ihtiyaç kredisi veren bankalar ve detayları araştırılıyor. Acil nakit ihtiyacını gidermek ve masrafsız ihtiyaç kredisi ile en ekonomik krediyi çekmek isteyen müşteriler, bankaların ihtiyaç kredisi paketlerini inceliyor.

En Uygun İhtiyaç Kredisi Veren Banka Hangisi?

425 baz puanlık faiz indiriminin ardından kamu bankaları ve özel bankalar, ihtiyaç kredilerinde faizleri indirdi. Ağustos ayı itibariyle, en düşük faizli ihtiyaç kredileri, Ziraat Bankası, İNG ve QNB Finansbank ile TEB tarafından sunuluyor.

Ziraat Bankası'nda ihtiyaç kredisi faiz oranları 1,49 seviyesinde. Ziraat ve TEB Müşterileri, başvuru formunu doldurarak 1,49 faiz oranıyla, 60 ay vade seçenekli 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredilerini doğrudan alabiliyorlar. QNB ve ING ise, müşterilerinin kredi notuna bakarak faiz değişiklikleri yapabiliyor.


İhtiyaç Kredisi 60 Ay Vadeli 50 Bin TL Kredi Hesaplama

Ziraat Bankası'nadn 60 ay vadeli, 50 bin TL ihtiyaç kredisi kullanan bir vatandaş, aylık 1.365,53 TL geri ödemeli olarak kredisini ödüyor. Günlük 45 TL ödemeyle 50 bin TL, 60 Ay vadeli ihtiyaç kredinizi %1,49 faiz oranıyla Ziraat Bankası'ndan alabilirsiniz.

Öte yandan QNB Finansbank'ta da %1,49 faiz oranıyla aylık 1.366 TL ödemeli olarak 50 bin TL, 60 Ay vadeli ihtiyaç kredisinin sahibi olabilirsiniz.

İş Bankası, EnPara, Akbank, Garanti, Yapıkredi İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

İş Bankası'nda ihtiyaç kredisi faiz oranları %1,83 seviyesinde, Enpara.com'da %1,76, Akbank'ta %1,75, Garanti BBVA'da %1,91 ve YapıKredi'de ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,88 seviyesinde bulunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR