İkimizin Yerine 14 Haziran Cuma 280. bölüm izle - İkimizin Yerine 280. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 14 Haziran Cuma 280. bölümüyle yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 280. bölümünü izlemek için harakete geçti. İkimizin Yerine 280. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak? Tüm detaylarıyla haberimizde...

İkimizin Yerine 14 Haziran Cuma 280. bölüm izle - İkimizin Yerine 280. bölüm özeti
Yayın Tarihi: 13.06.2019 22:38:00

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizisi İkimizin Yerine, heyecanlı bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. İkimizin Yerine dizisi 280. bölümüyle 14 Haziran Cuma günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 280. bölüm özetini araştırıyor. İkimizin Yerine 280. bölüm fragmanı ve yeni bölümde neler olduğunu detaylıca bu haberimizde sizler için hazırladık...

Genç yaşta evlilik yapan Anandi'nin acıklı hikayesinin anlatıldığı İkimizin Yerine dizisinin 280. bölümü merak ediliyor. İkimizin Yerine 280. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin tutkunları İkimizin Yerine 280. bölümü iple çekmeye başladı. Shiv ile Anandi'nin evlilik hayalleri suya düştü! Shiv Anandi ile evlenmekten vazgeçtiğini söyledi. Jagdiş Anandi ile Shiv evliliğinin önüne geçmeyi başardı! 


İKİMİZİN YERİNE 280. BÖLÜMDE NELER OLACAK? 

Jagdish, bir önceki bölümde Shiv'in önünü kesip ona Anandi ile evlenmekten vazgeçmesi için yalvarmıştı. Jagdish, Shiv'e "Anandi'mi bana geri ver lütfen, sana yalvarıyorum." demişti. Shiv, Jagdish ile Anandi'nin son yaşadıklarından sonra ve Jagdish'in de kendine yalvarmasının ardından düğün kararından vazgeçti! Shiv, Anandi ile evlenmekten vazgeçtiğini, bu evliliğe hazır olmadığını ailesine açıkladı! Ev ahalisi ve Anandi, Shiv'in bu kararı sonrası büyük şok yaşıyor! 


Aile üyeleri Shiv'e bu kararının sebebini soruyor. Bu karara en çok Jagdish sevinecek! Anandi, Shiv'in evlilikten vazgeçtiğini söylemesinin ardından göz yaşlarını tutamıyor! İkimizin Yerine heyecan dolu 280. bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

İKİMİZİN YERİNE 280. BÖLÜM ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


İKİMİZİN YERİNE 14 HAZİRAN CUMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 


İkimizin Yerine 280. bölümü 14 Haziran Cuma günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Hint dizileri arasında en iyi reytinge sahip olan İkimizin Yerine'de Shiv ve Anandi tekrar barışacak mı Shiv Anandi ile düğünleri olacak mı? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. Jagdish sonunda istediğini yaptı ve Shiv ile Anandi'nin arasını açmayı başardı! 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR