İkimizin Yerine 15 Haziran Pazartesi 283. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anandi'nin Annesi Geldi!

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 15 Haziran Pazartesi günü 283. bölümüyle ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 282. bölümde Anandi'nin annesi geldi, Anandi'nin annesi düğüne katılacağını söyledi!

İkimizin Yerine 15 Haziran Pazartesi 283. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anandi'nin Annesi Geldi!
Yayın Tarihi: 16.06.2019 17:57:00

Kanal 7'nin sevilen dizisi İkimizin Yerine'de yeni bölüm heyecanı... Dizi severler heyecanla bekledikleri yeni bölüm öncesi İkimizin Yerine'nin eski bölümünü de araştırıyor. İkimizin Yerine 282. bölümde neler oldu, İkimizin Yerine 283. bölümde neler olacak? Shiv ile Anandi ne zaman evlenecek? Soruları cevap arıyor.

İkimizin Yerine 282. bölümde büyük bir sürpriz yaşandı! Anandi'nin annesi geldi! Anandi'nin annesi kızının düğününe katılmak için eve geldiğinde eski kocası ve kayınvalidesi, yani Anandi'nin babaannesi tarafından da hoş karşılandı! 

İKİMİZİN YERİNE 283. BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Anandi'nin annesinin gelmesiyle yeni bölüm heyecanı daha da arttı! İkimizin Yerine 283. bölüm özeti yayınlandı. Özete göre, Shiv ile Anandi'nin düğün hazırlıkları kaldığı yerden devam ediyor. Ancak bir anda polisler içeri girip Shiv'i tutukluyor. Peki Shiv ne yaptı, Shiv'e bu oyunu kim oynadı? Jagdish mi Sanchi mi yoksa başka biri mi Shiv ile Anandi düğününü engellemek istiyor? Herkes Shiv'in ne suçu olduğunu öğrenmek istiyor. Demiryolu ihalesiyle kendisine menfaat sağladığı iddia edilen Shiv, aslında dürüst ve işine sadık bir kaymakamdır. Anandi, bu zor durumunda Shiv'in yanı başında! Shiv ise Anandi'ye bunları yaşattığı için üzgündür. 

İKİMİZİN YERİNE 283. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



İkimizin Yerine dizisi 283. bölümüyle 17 Haziran Pazartesi günü saat 16.10'da ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden heyecanla İkimizin Yerine 283. bölümü bekliyor. İkimizin Yerine 283. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız, yukarıdan yeni bölüm özetini seyredebilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR