İkimizin Yerine 178. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle (Puhu Tv) Kanal 7

Kanal 7'nin en çok izlenen hint dizilerinden İkimizin Yerine 178. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle (Puhu Tv) Kanal 7 İkimizin Yerine 178.Yeni Bölümünde neelr olacak?

İkimizin Yerine 178. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle (Puhu Tv) Kanal 7
Yayın Tarihi: 4.03.2019 12:35:00

anal 7'nin hafta içi hergün yayınlanan ve izlenme rekoru kıran dizisi İkimizin Yerine 178. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle (Puhu Tv) Kanal 178. yeni bölümde neler olacak?İkimizin yerine 178. yeni bölüm için geri sayım başladı. Yeni Bölüm Özeti ve tanıtımı Kanal 7

Sumitra da Jagdish’i kararından döndürmez ve oğlunun sözleri ile çok incinir. Annesinin Anandi’nin zoru ile yanına geldiğini düşünen Jagdish, hıncını Anandi’den almaya çalışır.

Jagdish, annesinin tek başına Mumbai’de olmasından tedirgin olur ve peşine düşer. Ancak Sumitra izini kaybettirir. Jagdish, annesini aradığı sırada Gauri’nin aramalarına cevap vermez. Uzun süre Jagdish’e ulaşamayan Gauri çok korkar ve Jagdish eve geldiğinde büyük bir tartışma yaşarlar. Jagdish ise annesinin Mumbai’ye habersiz gelmesinden Anandi’yi sorumlu tutar ve tüm suçu onun omzuna yükler. Sumitra’nın Anandi’ye bu kadar sahip çıkması Jagdish’i kızdırır. Gauri’nin de sorularından bunalan Jagdish, ailesinden destek görememenin üzüntüsünü yaşar.



İKİMİZİN YERİNE KONUSU:

Çocuk yaşta evlendirilen küçük bir kızın dram dolu hayatını konu alan Balika Vadhu- İkimizin Yerine adıyla 8 Eylül’den itibaren her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında… Türkiye’de de uyarlaması yayınlanan ve yayınlandığı dönemde çok ilgi gören dizi, orijinal haliyle Kanal 7’de yayınlanıyor.

Aşkı, pişmanlığı ve hüznü içinde barındıran, masum bir sevgi ile başlayan Hint dizisi Balika Vadhu- İkimizin Yerine Kanal 7’de… Anandi ve Jagdish arasında yaşanan bir evlilik ve sonrasında değişen hayatların konu olduğu İkimizin Yerine dizisi izleyicileri hüzünlü hikayesine ortak edecek. Anandi, Jagdish ile evlendiğinde aşk kavramının farkında olmayacak kadar küçüktür. Ancak geçen yıllar içinde Jagdish’i tanır ve âşık olur. Ama bu aşkı karşılıksızdır. Çünkü Jagdish, Gauri isimli bir kızı seviyordur. Jagdish, Anandi’den boşanır ve Gauri ile evlenir.

Jagdish’in ailesi Gauri’yi kabullenmez ve Gauri, Jagdish’in ailesine karşı kin besler. Jagdish ise yaptığı hatayı anlayıp pişman olsa da bazı şeyler için çok geç kalmıştır. Jagdish, ailesinden özür dileyip, Anandi ile tekrar barışmak istese de önünde başka engeller vardır. Anandi’nin hayatına Shivraj Shekhar girmiştir. Jagdish, yaşadığı pişmanlığı atlatabilecek mi? Anandi ile Jagdish’in yolları bir daha kesişecek mi?




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR