İkimizin Yerine 278. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 278. bölümde neler olacak?

Kanal 7'nin sevilen dizisi İkimizin Yerine 12 Haziran Çarşamba günü 278. bölümüyle ekranlarda olacak. Dizi severler İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde neler olacak, İkimizin Yerine 278. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularının yanıtını araştırıyor.

İkimizin Yerine 278. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 278. bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 11.06.2019 13:47:00

Kanal 7 ekranlarında 277. bölümüyle 11 Haziran Salı günü yayınlanan İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümü merakla beklenmeye başladı. İkimizin Yerine 277. bölümde neler oldu? İkimizin Yerine 278. bölüm fragmanı yayınlandı mı ve Yeni bölümde neler olacak? Tüm bu soruların yanıtını sizler için bu haberimizde hazırladık...

İkimizin Yerine dizisi, Kanal 7'nin en çok izlenen dizisi olarak ön plana çıkıyor. Sevilen dizi İkimizin Yerine, Salı günü yayınlanan 277. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizinin 278. bölümünde neler olacağı merak edilmeye başlandı. 

İKİMİZİN YERİNE 277. BÖLÜMDE NELER OLDU?


Jagdish, tüm gece Nagdu'nun başında bekledi. Nagdu'nun babası ateşler içindeki kızının yanında kalan Jagdish'e teşekkür etti ve Jagdish tam ayrılırken dengesini ve bilincini kaybedip yere düştü. Ardından hafızasını kaybetmiş bir biçimde uyandı. Uyandığında baş ucunda Anandi ve Shiv'i gördü. Jagdish uyanırken "Anandi, Anandi nerede, bana onu çağırın." diye sayıkladı. Anandi Jagdish'in yanında kalırken evlilik hazırlığı yaptığı Shiv, hiçbir şey söylemeden çekip gitti.

İKİMİZİN YERİNE 278. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 278. bölüm merakla bekleniyor. İkimizin Yerine 278. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yayınlanır yayınlanmaz yeni bölüm fragmanını sizlerle paylaşacağız.

İkimizin Yerine 278. bölümüyle 12 Haziran Çarşamba günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında olacak, kaçırmamanızı öneririz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR