İkimizin Yerine 278. bölüm izle - 12 Haziran Çarşamba İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı

Kanal 7'nin en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 278. bölümü heyecanla bekleniyor. İkimizin Yerine 278. bölümde neler olacak, 12 Haziran Çarşamba İkimizin Yerine 278. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık...

İkimizin Yerine 278. bölüm izle - 12 Haziran Çarşamba İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 11.06.2019 13:47:00

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine tam 278. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. İkimizin Yerine 278. bölümde neler olacak Anandi ve Shiv ayrılıyor mu? İkimizin Yerine 12 Haziran Çarşamba yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine Anandi ve Shiv'in arasında Jagdish giriyor! Yeni bölümle ilgili detayları herkesten önce paylaşıyoruz...

11 Haziran Salı günü yayınlanan İkimizin Yerine 277. bölümde olanlar izleyiciyi daha da meraklandırdı! Jagdiş'in doktor olarak eve geri dönmesiyle Anandi ve Shiv arasında ipler kopacak mı? Shiv anlayış gösterecek mi?

İKİMİZİN YERİNE 12 HAZİRAN ÇARŞAMBA 278. BÖLÜM İZLE

Anandi ile Shiv'in arasına Jagdiş mi giriyor? Nandu'yu tedavi eden ve tüm gece başında bekleyen Jagdiş, alt kata inip aileye Nandu'nun durumunun iyi olduğunu söyler ancak bu kez de Jagdiş ateşlenir. Basant, Jagdiş'in ateşi olduğunu anlar, yine de Jagdiş bir şeyim yok diyerek kapıya yönelir. Bu anda Jagdiş dengesini ve bilincini kaybederek bayılır. 


Jagdiş domuz gribi oluyor! Jagdiş'e domuz gribi teşhisi koyan Lal, hastanenin dolu olmasından dolayı bakımının evde yapılmasını ister. Bairon ise bu teklifi reddeder, Jagdiş'i evde istemez. Dadisa ise Bairon'a da kabul ettirerek Jagdiş'in evde kalmasını sağlar. 

Jagdiş uykusundan uyanır uyanmaz Anandi'yi sayıklar. Anandi'nin elini tutar ve ben senin kocanım der. Bu durumu gören ve çok üzülen Şiv orayı terk eder. Anandi ne yapacağını bilemez. 

İkimizin Yerine 277. bölüm daha birçok heyecanlı sahneyle izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. Şimdi sırada İkimizin Yerine 278. bölüm var. İkimizin Yerine 278. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 278. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları sorulmaya başlandı.

İKİMİZİN YERİNE 278. BÖLÜM (12 HAZİRAN ÇARŞAMBA) FRAGMANI İZLE

İkimizin Yerine 278. bölümü 12 Haziran Çarşamba günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 278. bölüm fragmanını araştırıyor. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz ilk kez bu sayfada sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR