İkimizin Yerine 279. bölüm özeti - 13 Haziran Perşembe İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı

Hint dizileri arasında en çok izlenen dizi olmayı başaran İkimizin Yerine, 279. bölümüyle 13 Haziran Perşembe günü yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 279. bölümü araştırmaya başladı. 13 Haziran Perşembe İkimizin Yerine 279. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin yerine yeni bölüm özeti.

İkimizin Yerine 279. bölüm özeti - 13 Haziran Perşembe İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 12.06.2019 12:19:00

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen Hint dizisi olmayı başaran İkimizin Yerine dizi, 279. bölümüyle 13 Haziran Perşembe günü ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 279. bölüm özetini ve fragmanını araştırmaya başladı. Bu haberimizde İkimizin Yerine dizisinin son bölümlerinde neler yaşandığını ve 279. bölüm özetini araştırdık.

12 Haziran Çarşamba günü yayınlanan İkimizin Yerine 278. bölümü izleyicilerin merakını daha da arttırdı. Jagdish, Shiv ile Anandi'nin arasına girmeyi başarabilecek mi? Shiv, herkesin içinde açıkça belli etmese de Jagdish'in Anandi'ye olan ilgisinden bir hayli rahatsız olmaya başladı. Shiv ile Anandi düğününün yapılması beklenirken Jagdish bu ikilinin arasına girmeyi başarabilecek mi, düğünü engelleyebilecek mi?

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Jagdish, Anandi ve Shiv'in saadetini bozuyor mu? Nagdu'nun ateşlenmesinin ardından başında bekleyip onu iyileştiren ama bu kez de kendisi domuz gribi olan Jagdish evde kalıyor. Eve doktor olarak geri dönen Jagdish, Anandi'ye kendini affettirme ve yeniden Anandi ile yakınlaşma peşinde... Shiv, her fırsatta Jagdish'in kendisiyle Anandi'nin arasına girdiğini görüp fark ediyor. Bu duruma içten içe sinirlenen Shiv, Jagdish'le baş başa kaldığı bir anda onu üstü kapalı olarak uyarıyor! 


Jagdish, Shiv'in uyarılarına rağmen Anandi'yle yakınlaşmaktan uzak durmayacağa benziyor. Jagdish, Shiv ile Anandi arasına girmeye kararlı! Anandi'yi tekrar elde etmek isteyen Jagdish, Shiv'i saf dışı bırakmak için onu kötü göstermenin yollarını arıyor. Evde ise işler karıştı! Jagdish'in evde kalmasını istemeyen Baison, ya Jagdish gidecek ya da ben ve Anandi evi terk edeceğiz diyerek rest çekiyor.

İKİMİZİN YERİNE 13 HAZİRAN PERŞEMBE 279. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI


Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine, 279. bölümüyle 13 Haziran Perşembe saat 16.10'da yayınlanacak. İkimizin Yerine 279. bölüm özeti ve fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR