İkimizin Yerine 281. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 15 Haziran Cumartesi yeni bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 281. bölümüyle 15 Haziran Cumartesi günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine izleyicileri şimdiden İkimizin Yerine 281. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 281. bölümde neler olacak? Sorularının cevabını araştırıyor.

İkimizin Yerine 281. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 15 Haziran Cumartesi yeni bölüm
Yayın Tarihi: 13.06.2019 23:05:00

Kanal 7'nin sevilen dizisi İkimizin Yerine 281. bölümüyle 15 Haziran Cumartesi günü ekranlarda olacak. Dizinin tutkunları İkimizin Yerine 281. bölümü araştırmaya başladı. Shiv, Anandi ve Jagdish arasındaki heyecan dolu bölümleriyle İkimizin Yerine dizisi izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. 

İkimizin Yerine 280. bölümde Shiv, Anandi ile evlenmekten vazgeçtini açıklıyor! Jagdish'in "Anandi'mi bana geri ver, sana yalvarıyorum!" sözlerinden etkilenen Shiv, Anandi'yle evlenmekten vazgeçiyor! Anandi, Shiv'in bu kararı sonrası göz yaşlarını tutamıyor. Jagdiş, Anandi ile Shiv'in düğününü daha başlamadan bitiriyor!

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İkimizin Yerine 280. bölümde Shiv, ev halkına Anandi ile evlenmekten vazgeçtiğini söylüyor. Bu kararının Anandi tarafından henüz duyulmamasını isteyen Shiv, Jagdish'in yolunu kesip "Anandi'mi bana geri ver Shiv, lütfen, sana yalvarıyorum!" sözlerinden sonra oturup düşünmeye başlıyor ve ailesine "Evliliğe hazır değilim." diyor. Shiv'in babası Shiv'e sert tepki gösterip düğünü kendisi tek başına vereceği bir kararla iptal edemeyeceğini, bunun çocuk oyuncağı olmadığını söylüyor. Ama Shiv'in kararı kesin... Anandi, Shiv'in bu sözlerini duyup gözyaşı döküyor.


İKİMİZİN YERİNE 280. BÖLÜM ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ. 

İkimizin Yerine 280. bölümüyle 14 Haziran Cuma günü izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Şimdi İkimizin Yerine 281. bölümü merakla bekleniyor. İkimizin Yerine 281. bölüm fragmanı ve özeti araştırılıyor.

İKİMİZİN YERİNE 281. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?


İkimizin Yerine 281. bölümü 15 Haziran Cumartesi günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ve özeti izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. 

Dizinin tutkunları İkimizin Yerine 281. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 281. bölüm izle? Sorularının yanıtını araştırıyor. İkimizin Yerine 281. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR