İkimizin Yerine 283. bölüm fragmanı izle - 17 Haziran İkimizin Yerine yeni bölüm 283. bölüm

Kanal 7 ekranlarında haftanın 7 günü yayınlanan İkimizin Yerine dizisi 283. bölümüyle 17 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 283. bölüm fragmanı - özeti yayınlandı mı? 17 Haziran Pazartesi İkimizin Yerine 283. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine yeni bölüm izle.

İkimizin Yerine 283. bölüm fragmanı izle - 17 Haziran İkimizin Yerine yeni bölüm 283. bölüm
Yayın Tarihi: 16.06.2019 00:18:00

Kanal 7'nin haftanın 7 günü yayınlanan Hint dizisi İkimizin Yerine, 17 Haziran Pazartesi günü 283. bölümüyle ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 283. bölüm öncesi dizi severler şimdiden araştırmalara başladı. İkimizin Yerine 283. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 283. bölümde neler olacak? Shiv neden tutuklanıyor, Jagdish Shiv'e iftira mı attı? Jagdish, Anandi ile Shiv'in evlenmesini engelleyecek mi? Soruları soruluyor.

Jagdish, Shiv ile Anandi'nin evlenmesine en başından beri karşıdır! Bunun için türlü yollar deneyen Jagdiş, bu sefer daha da ileri gidip Shiv'e iftira atıyor! Shiv, demiryolu ihalesinde kendisine menfaat sağladığı gerekçesiyle tutuklanıyor! Polis tarafından tutuklanan Shiv serbest kalacak mı? Shiv'in tutuklanmasına çok üzülen ve bir an olsun yanından ayrılmayan Anandi ona yardımcı olmak istiyor. 

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İkimizin Yerine 282. bölümde Shiv ve Anandi'nin aileleri, birlikte Diwali Bayramı'nı kutladılar. Bu kutlama Shiv'in kız kardeşi Sanchi'yi öfkelendirdi! Sanchi, abisinin müstakbel eşi Anandi'yi kıskanıyor ve "Bu bayramda benden ailemi aldın!" diyor. Sanchi ilerleyen bölümlerde Jagdish ile birlik olup Anandi'nin başına ne işler açacak?


İKİMİZİN YERİNE 283. BÖLÜM ÖZETİ İZLE 

 

İKİMİZİN YERİNE 283. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



İkimizin Yerine dizisi 283. bölümüyle 17 Haziran Pazartesi günü saat 16.10'da ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden heyecanla İkimizin Yerine 283. bölümü bekliyor. İkimizin Yerine 283. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız, yukarıdan yeni bölüm özetini seyredebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR