İkimizin Yerine 283. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 17 Haziran Pazartesi yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 283. bölümüyle ekranlarda olacak. Dizi severler 17 Haziran Pazartesi İkimizin Yerine yeni bölümünde neler olacak? İkimizin Yerine 283. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularının cevabını araştırıyor. Shiv neden tutuklanıyor?

İkimizin Yerine 283. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 17 Haziran Pazartesi yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 16.06.2019 00:07:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi, heyecan dolu 282. bölümüyle 16 Haziran Pazar günü yayınlandı. Dizi severler şimdi de İkimizin Yerine 283. bölüm özetini ve fragmanını araştırıyor. İkimizin Yerine 283. bölüm özeti yayınlandı! İkimizin Yerine 17 Haziran Pazartesi günü 283. bölümle ekranlarda olacak ve izleyicisiyle buluşacak. Bu haberimizde İkimizin Yerine 283. bölümün detaylarını hazırladık...

İkimizin Yerine 282. bölümde Shiv ve Anandi'nin aileleri, birlikte Diwali Bayramı'nı kutladılar. Bu kutlama Shiv'in kız kardeşi Sanchi'yi öfkelendirdi! Sanchi, abisinin müstakbel eşi Anandi'yi kıskanıyor ve "Bu bayramda benden ailemi aldın!" diyor. Sanchi ilerleyen bölümlerde Jagdish ile birlik olup Anandi'nin başına ne işler açacak?

İKİMİZİN YERİNE 283. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 



İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


İkimizin Yerine 282. bölümde Shiv ve Anandi, evlilik için harekete geçiyor. Shiv ve Anandi'nin düğünü için geleneksel evlilik ritüelleri bir bir yerine getirilecek. Shiv ve Anandi'nin düğünü Jagdish'i içten içe yiyor ve Jagdish bu evliliği engellemenin yollarını arıyor. 

İkimizin Yerine 282. bölümü heyecan dolu sahneleriyle 16 Haziran Pazar günü saat 16.10'da izleyicisiyle buluştu. İkimizin Yerine 282. bölümün ardından gözler şimdi de 283. bölüme çevrildi. İkimizin Yerine 283. bölüm özeti yayınlandı. İkimizin Yerine 283. bölüm özetini izlemek isteyen dizi severler dizinin özetini araştırıyor.

İKİMİZİN YERİNE 283. BÖLÜM ÖZETİ İZLE - 17 HAZİRAN İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?



İkimizin Yerine 283. bölüm özeti yayınlandı. Özete göre, Shiv ile Anandi'nin düğün hazırlıkları kaldığı yerden devam ediyor. Ancak bir anda polisler içeri girip Shiv'i tutukluyor. Peki Shiv ne yaptı, Shiv'e bu oyunu kim oynadı? Jagdish mi Sanchi mi yoksa başka biri mi Shiv ile Anandi düğününü engellemek istiyor? Herkes Shiv'in ne suçu olduğunu öğrenmek istiyor. Demiryolu ihalesiyle kendisine menfaat sağladığı iddia edilen Shiv, aslında dürüst ve işine sadık bir kaymakamdır. Anandi, bu zor durumunda Shiv'in yanı başında! Shiv ise Anandi'ye bunları yaşattığı için üzgündür. 

Jagdish, Shiv'i Anandi ile evlenmekten alıkoymak için böyle bir plan hazırladığını ve iftira attığını sonradan itiraf eder. Pişmanlık yaşayarak Shiv'i kurturan Jagdish, artık Anandi ile Shiv evliliğinin önünde bir engel olmadığını da belirtir. Shiv serbest bırakılır ve Jagdish hapse atılır. Peki Shiv ile Anandi evlenebilecek mi?




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR