İkimizin Yerine 287. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 287. bölüm 21 Haziran Cuma yeni bölüm

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İkimizin Yerine dizisi 287. bölümüyle 21 Haziran Cuma günü yayınlanacak. 21 Haziran Cuma günü İkimizin Yerine 287. bölümünü bekleyen diziseverler İkimizin Yerine 287. bölüm fragmanını araştırıyor. Sizler için araştırdık...

İkimizin Yerine 287. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 287. bölüm 21 Haziran Cuma yeni bölüm
Yayın Tarihi: 20.06.2019 15:35:00


Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine, 287. bölümüyle 21 Haziran Cuma günü ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 287. bölümü araştırmaya başladı. Jagdish'in hapisten kurtulmasının ardından Anandi'nin kına töreni de bitiyor. Anandi ve Shiv, güzel geçen kına töreninin ardından evlilik için düğün törenine geçiyor. 

Anandi ve Shiv düğününde neler yaşanacak? Anandi, Shiv'le evlendikten sonra artık yeni bir yuva yeni bir eve taşınıyor. Shiv'in kız kardeşi Sanchi, Anandi'yi kıskanmaya ve ona karşı somurtmaya devam ediyor. İkimizin Yerine 287. bölüme dair detaylar için haberimizin devamını okumalısınız...

İKİMİZİN YERİNE 287. BÖLÜM ÖZETİ İZLE 

 


Anandi ile Shiv, düğünlerini yapmanın huzuru ve mutluluğu içindedirler. Düğün töreninde Anandi, içten içe Jagdish ile daha önceki evliliğini düşünür. Bu sırada, yani evlilik töreni sırasında Jagdish ise tek başına, yalnız şekilde gözyaşlarını tutamayarak Anandi'yi düşünür. Hala Anandi'yi seven ve Anandi ile Shiv'in evliliğini kabullenemeyen Jagdish artık hiçbir şey yapamaz. Çünkü Jagdish ile Shiv artık evlenmiş ve resmen karı koca olmuşlardır.

Anandi ile Shiv'in düğününe engel olamayan Jagdish evi terk ediyor! Yazdığı bir mektupla evden ayrılan Jagdish nereye gitti? Sumitra, Jagdish'in eve bıraktığı mektubu alıyor ve gözyaşları içerisinde okuyor.

İKİMİZİN YERİNE 287. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?


21 Haziran İkimizin Yerine 287. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız. İkimizin Yerine 287. bölümüyle 21 Haziran Cuma günü saat 16.10'da ekranlarda olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR