İkimizin Yerine 292. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 26 Haziran Çarşamba yeni bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 292. bölümüyle ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 292. bölüm özeti ve fragmanı izlemek için araştırılıyor. 26 Haziran İkimizin Yerine yeni bölümünde neler olacak? Sizler için araştırdık...

İkimizin Yerine 292. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 26 Haziran Çarşamba yeni bölüm özeti
Yayın Tarihi: 25.06.2019 16:30:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint Dizisi İkimizin Yerine'de 292. bölüm heyecanı yaşanıyor. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 292. bölüm fragmanını ve özetini araştırmaya başladı. Jagdish'in karşılaştığı kadına yardımı olacak mı? Anandi ve Shiv evliliğe tam olarak alıştılar mı, yoksa Anandi bu evlilikten vaz mı geçiyor?

Dizi severler İkimizin Yerine 291. bölümde ekran başına kilitlendi. İkimizin Yerine 291. bölümde Jagdish, akşam vakti bir kadını bebeğiyle kaçarken ve arkalarından 3-4 kişiyi kovalarken görür. Kadın, Jagdish'i tersleyip kaçarken Jagdish, kadının kaçtığı yönü bu adamlara bildirir ve adamlar kadını yakalar! Jagdish, ertesi gün bu kadını hastanede görür. Jagdish bu kadının başına kötü bir şey geldiğini anlar ve ona yardım etmeye çalışır.

İKİMİZİN YERİNE 293. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Anandi ve Shiv ise evliliğe hala daha alışma sürecindedirler. Sanchi'nin huysuzlukları ve muzurluklarına rağmen Anandi, eve ve Shiv ile evliliğine alışmak için elinden geleni yapıyor. Anandi - Shiv evliliği dolu dizgin devam ediyor.

İKİMİZİN YERİNE 292. BÖLÜM ÖZETİ İZLE 


 

Anandi, Shiv ve ailesiyle yemek yerken çok mutludur. Anandi, Shiv ile evliliğinde ona yakınlaşmakta zorlanıyor. Shiv'in ani bir hareketle Anandi'ye sarılmasıyla Anandi adeta şok geçirir ve göz yaşlarına boğulur! Anandi, Shiv'e "Yapamam, beni lütfen affet!" diyor. Shiv'de bu beklemediği tepkinin ardından Anandi ile evliliğini sona mı erdirecek?

Jagdish, hastanede rastladığı ve dünkü geceden hatırladığı gizemli kadını araştırıyor! Köylünün biriyle bu kadın hakkında konuşur ve detaylı bilgi alır. Gizemli kadın Ganga'nın acılarla dolu hayatını öğrenen Jagdish, acaba yardım edip bu kadının yükünü hafifletebilecek mi?

İKİMİZİN YERİNE 292. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 



Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 292. bölümüyle 26 Haziran Çarşamba günü saat 16.10'da ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 292. bölüm özeti yukarıda yer alıyor ancak fragmanı henüz yayınlanmadı. İkimizin Yerine 292. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşılacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR