İkimizin Yerine 293. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 27 Haziran Perşembe yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 293. bölümüyle ekranlarda olacak. İkimizin Yerine 293. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? Dizi severler İkimizin Yerine 27 Haziran Perşembe 293. bölümde neler olacak? Sorusunun yanıtını araştırıyor...

İkimizin Yerine 293. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 27 Haziran Perşembe yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 26.06.2019 12:25:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 293. bölümüyle 27 Haziran Perşembe günü ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 293. bölüm fragmanı ve özetini izlemek için harekete geçti. İkimizin Yerine 293. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 293. bölümde neler olacak?

Anandi, Shiv ile evliliğine alışma sürecini hala tamamlayamamıştır. Yemekte, Shiv ve ailesi, Shiv'e "Shiv" diyerek hitap etmesini isterlerken Anandi bundan çok utanıyor. Anandi, daha önce Shiv'e hep "Kaymakam bey" diyerek hitap etmiştir. Shiv, Anandi'ye bir anda sıkıca sarılınca Anandi adeta şok olmuştur. Anandi, bu beklenmedik hamle karşısında şaşkına dönmüş ve göz yaşlarına boğulmuştur, ardından da "Bunu yapamam, beni affet!" demiştir. 

İKİMİZİN YERİNE 294. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Shiv, Anandi'nin bu sözlerinin ardından hem üzülmüş hem de şaşkınlık geçirmiştir. Öte yandan Jagdish, gizemli kadının kimliğini araştırıyor. Geçen gece kaçarken gördüğü ertesi gün de hastanede karşı karşıya geldiği gizemli kadını araştıran Jagdish, köylülerden birinden onun hikayesini dinler ve çok etkilenir. Jagdish, bu gizemli kadına yardımcı olabilecek mi?

İKİMİZİN YERİNE 293. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 293. bölümü 27 Haziran Perşembe günü saat 16.10'da yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 293. bölüm fragmanı ve özetini araştırmaya başladı. Ancak İkimizin Yerine 293. bölüm fragmanı ve özeti henüz Kanal 7 tarafından yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerler paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR