İkimizin Yerine 294. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 28 Haziran Cuma 294. yeni bölüm fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 294. bölümüyle 28 Haziran Cuma günü yayınlanacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 294. bölüm fragmanı ve özetini araştırıyor. İkimizin Yerine 294. bölüm özeti yayınlandı. İkimizin Yerine yeni bölümde neler olacak?

İkimizin Yerine 294. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 28 Haziran Cuma 294. yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 27.06.2019 00:53:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 294. bölümüyle 28 Haziran Cuma günü yayınlanacak. Dizi severlerde İkimizin Yerine 294. bölüm özetini ve fragmanını izlemek için harekete geçti. İkimizin Yerine'de heyecanlı bölümler izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. İkimizin Yerine 294. bölüm özeti yayınlandı! 

Anandi, Shiv ile evliliğine bir türlü alışamıyor, öte yandan Jagdish, gizemli kadın Ganga'ya yardım etmek istiyor. Jagdish, önceki akşam sokakta ve sabah hastanede gördüğü, yardıma ihtiyacı olduğu apaçık olan Ganga'yı köylülerden sorup soruşturuyor. Ganga'nın acı hikayesini öğrenince Jagdish harekete geçmeye karar veriyor.

İKİMİZİN YERİNE 294. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 



İkimizin Yerine 294. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfada paylaşacağız, şimdilik İkimizin Yerine 293. bölüm fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz. 


İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İkimizin Yerine'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Sanchi, evin gelini Anandi'ye kıskançlık duymaya devam ediyor. Elinden gelen her fırsatta Anandi'yi aşağılamaya çalışan Sanchi, her seferinde Anandi'nin sağ duyusu ile karşılaşıyor ve bu onu daha da öfkelendiriyor. Anandi, bir yandan da Shiv ile evliliğe alışmaya çalışıyor. Shiv, Anandi için elinden geleni yapıyor.

Jagdish, Anandi'yi unutmak için tekrar doktorluğa başladığı günden beri evini, ailesini özlüyor. Gizli gizli Dadisa'yı arayıp konuşmadan kapatan Jagdish, bir gece ve ertesi sabah karşılaştığı gizemli kadın Ganga'nın hikayesini köylülerden öğrenip, ona yardım etmek için harekete geçiyor.

İKİMİZİN YERİNE 294. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! 


İkimizin Yerine 294. bölümde Anandi ve Shiv, yoksul köylülerin yardımına koşuyor. Anandi Shiv, bu esnada Jagdish'le de karşılaşırlar. Jagdish'i karşılarında gören Anandi ve Shiv, bir bakıma da mutlu olurlar. Öte yandan Anandi, Jagdish'e evi terk etmesi nedeniyle yüklenir. Jagdish, Anandi'nin bu sözlerinin ardından eve geri dönmeye karar verir. Jagdish, eve döndüğünde ev halkının yüzünde güller açar. Jagdish'in ailesi, Jagdish'in eve dönüşünü bayram gelmiş gibi kutlarlar. Ailenin, Jagdish'e bir de sürprizi vardır... Jagdish için bir muayenehane açılır! Jagdish, artık köylülere bu muayenehane ile yardım edecektir. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR