İkimizin Yerine 306. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 10 Temmuz 306. bölüm Fragmanı Anandi'nin Gözyaşları

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 306. bölümüyle 10 Temmuz Çarşamba günü ekranlarda olacak. Dizi severler, yeni bölüm öncesi, İkimizin Yerine 306. bölüm özeti ve fragmanı araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 306. bölümün detayları haberimizde sizlerle...

İkimizin Yerine 306. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 10 Temmuz 306. bölüm Fragmanı Anandi'nin Gözyaşları
Yayın Tarihi: 9.07.2019 11:55:00

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi İkimizin Yerine 306. bölümüyle ekranlarımıza geliyor! İkimizin Yerine 306. bölümü merakla beklenirken, dizi severler İkimizin Yerine 306. bölüm özeti ve fragmanını araştırıyor. İkimizin Yerine 306. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 306. bölüm özeti yayınlandı mı? 

İkimizin Yerine'nin son bölümünde Anandi ve Shiv, Ganga'nın oğlu Manu'yu eve geri getirirler! Ganga, bu sürprizle birlikte Shiv'i teşekküre boğar, ancak Shiv, asıl teşekkür edilmesi gereken kişinin Anandi olduğunu söyler. Ganga, her ikisine de minnet dolu gözlerle teşekkür eder. Ganga'nın oğlunun da eve gelmesiyle birlikte ev halkı daha mutlu olmuştur. Dadisa da daha neşeli ve enerjiktir. 

İKİMİZİN YERİNE 10 TEMMUZ ÇARŞAMBA YENİ BÖLÜM FRAGMANI 


İKİMİZİN YERİNE 306. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI 



İkimizin Yerine'nin geride kalan bölümünde Anandi, eşi Kaymakam Shiv'in tayininin çıktığını kendinden değil de bir başkasından duyunca gözyaşlarına boğulur. Anandi, bu haberi kendisine vermeyen Shiv'e küser. Ancak bu küslük uzun sürmez. Anandi, eşi Shiv ile birlikte mi gidecek yoksa ailesinden kopmak istemeyecek mi? Shiv, Anandi'ye Udaypur'a onunla gelip gelmeyeceğini sorar. Anandi, geçmişte Shiv'e seninle her yere giderim demiştir. Shiv, bunu da hatırlatıp Anandi'ye sorar. Anandi, bu karar "Benim için çok zor olacak, ama hiç önemli değil, beni asıl endişelendiren ailemden, babaannem Dadisa'dan ve annemden, babamdan, amcamdan, yengemden, hepsinden ayrılmak, Hepsi buna çok üzülecek" der. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR