İkimizin Yerine 310. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı! İkimizin Yerine 14 Temmuz Pazar 310. bölümü

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor! İkimizin Yerine izleyicileri, merakla 310. bölümü bekliyor. İkimizin Yerine 310. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 14 Temmuz Pazar yeni bölümde neler olacak?

İkimizin Yerine 310. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı! İkimizin Yerine 14 Temmuz Pazar 310. bölümü
Yayın Tarihi: 13.07.2019 16:07:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 310. bölümüyle dizi severlerle buluşacak. İkimizin Yerine 310. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 310. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? 14 Temmuz Pazar günü yayınlanacak İkimizin Yerine 310. bölüme dair tüm detayları bu haberimizde sizler için topladık...

İkimizin Yerine'nin yeni bölümünde Jagdish, evlenmeyi kabul mu edecek? Anandi ve Shiv'in ayrılıkları dizinin yeni bölümüne damga vuruyor! Anandi, köy halkı ve ailesi tarafından göz yaşları içinde uğurlansa da onlar için eğlenceli bir "uğurlama" töreni de yapılıyor. Bu törende yaşananlar yeni bölümde izleyiciyi ekrana kilitleyecek! Anandi ve Shiv artık gidiyorlar...

İKİMİZİN YERİNE 310. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 




İKİMİZİN YERİNE 310. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI - NELER OLACAK?
  

İkimizin Yerine'de Anandi ve Shiv artık Udaypur'a gidiyor. Kaymakam Shiv'in tayini sonrası ikili artık şehirden ayrılacaktır. Anandi ve Shiv'in ayrılığı öncesi, onlara eğlenceli bir veda töreni yapılır. Bu törende, Anandi'nin çocukluğu canlandırılır. Anandi'nin Jagdish'le evli olduğu zamanlar da oynanır. Jagdish, bu sahnelerde çok duygulanır. Dadisa, oyuna müdahale edince, ortam çok soğur ancak Dadisa'nın şaka yaptığı anlaşılınca herkes güler. Tören kaldığı yerden devam eder. 

İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde, Anandi ve Shiv'in gidişinin ardından Jagdish evlenmeyi kabul edecek mi? Torunuyla sürekli konuşan Dadisa, Jagdish'in yeniden evlenmesi için her şeyi yapmaya hazır. Jagdish acaba kiminle evlenecek dersiniz? Sanchi mi Ganga mı?

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR