İkimizin Yerine 310. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 14 Temmuz Pazar yeni bölüm fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 310. bölümü 14 Temmuz Pazar günü yayınlanacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 310. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 310. bölüm özeti ve fragmanını araştırıyorlar.

İkimizin Yerine 310. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 14 Temmuz Pazar yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 13.07.2019 11:43:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 310. bölümü 14 Temmuz Pazar günü yayınlanacak. Dizi severler, şimdiden İkimizin Yerine 310. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 310. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümüne dair tüm detayları hazırladık.

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Anandi, Jagdish'le konuşur ve onun kendisine karşı hala bir şeyler hissettiğini ve bu yüzden yeniden evlenmediğini anlar. Durumu Shiv'e de anlatır. Öte yandan Anandi ve Shiv'in ayrılık vakti de yaklaşır. İkili için görkemli bir veda töreni hazırlıkları başlamıştır.

İKİMİZİN YERİNE 310. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 310. bölümüyle 14 Haziran Pazar günü saat 16.10'da izleyicisiyle buluşacak. İkimizin Yerine 310. bölüm özetini yukarıdan izleyebilirsiniz, ancak yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İkimizin Yerine 310. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız...

İKİMİZİN YERİNE 310. BÖLÜM ÖZETİ İZLE - SHİV VE ANANDİ'YE VEDA...




İkimizin Yerine'de Anandi ve Shiv artık Udaypur'a gidiyor. Kaymakam Shiv'in tayini sonrası ikili artık şehirden ayrılacaktır. Anandi ve Shiv'in ayrılığı öncesi, onlara eğlenceli bir veda töreni yapılır. Bu törende, Anandi'nin çocukluğu canlandırılır. Anandi'nin Jagdish'le evli olduğu zamanlar da oynanır. Jagdish, bu sahnelerde çok duygulanır. Dadisa, oyuna müdahale edince, ortam çok soğur ancak Dadisa'nın şaka yaptığı anlaşılınca herkes güler. Tören kaldığı yerden devam eder. 

Anandi tören boyunca çok duygusaldır. Ailesinden ayrılacak olmak onu çok üzse de kalbi Shiv'ledir ve onunla gidecektir. İkimizin Yerine dizisi 310. bölümü yine heyecan dolu anlara sahne olacak...










 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR