İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 16 Temmuz Salı fragmanı yeni bölüm

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 312. bölümü 16 Temmuz Salı günü yayınlanacak. Dizi severler İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanını araştırıyor. İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 312. bölümde neler olacak? Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 16 Temmuz Salı fragmanı yeni bölüm
Yayın Tarihi: 15.07.2019 15:55:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 16 Temmuz Salı günü 312. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. İkimizin Yerine izleyicileri, İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanı ve özetini araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 312. bölümde neler olacak? Soruları soruluyor.

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Sanchi, Jagdish'i kıskanıyor. Yengesi Anandi'nin Jagdish'le konuştuğunu duyan Sanchi, eski defterin kapanıp kapanmadığını merak eder. Öte yandan Ganga, Holi festivali için ev ahalisini hazırlıklara ortak etmek istiyor.

Ganga, Dadisa'ya hemen dışarı çıkmasını yoksa boya dolu kovayı üstüne boşaltacağını söylüyor ve ayağı takılıp yanlışlıkla boyayı Dadisa'nın üstüne boca ediyor. Dadisa çok sinirleniyor ve oğluyla gidip nerede isterlerse orada Holi festivalini kutlayacağını söylüyor. Oysa Ganga, Anandi'ye söz verdiğini ve ailesini hep mutlu etmek için elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade eder. Jagdish ve Dadisa, yaptıkları hatayı anlayıp boya dolu kovalarla Ganga'ya sürpriz yapıyor.

İKİMİZİN YERİNE 312. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 





İKİMİZİN YERİNE 312. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI 



İkimizin Yerine 312. bölümüyle 16 Temmuz Salı günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında olacak. Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, yine heyecan dolu bölümleriyle izleyiciyi ekran başına kilitliyor. İkimizin Yerine 312. bölümün özetini yukarıdan izleyebilirsiniz, İkimizin Yerine 312. bölüm fragmanı da yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan paylaşılacak, iyi seyirler dileriz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR