İkimizin Yerine 313. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 17 Temmuz Çarşamba yeni bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine, 313. bölümü ile 17 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 313. bölüm özeti yayınlandı! Dizi severler, İkimizin Yerine 313. bölüm detaylarını öğrenmek istiyor. Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 313. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 17 Temmuz Çarşamba yeni bölüm özeti
Yayın Tarihi: 16.07.2019 11:07:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 313. bölümü 17 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 313. bölüme dair detayları araştırmaya başladı. Heyecan dolu geçen son bölümün ardından gözler İkimizin Yerine 313. bölüme çevrildi! İkimizin Yerine 313. bölüm özeti yayınlandı. 

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Holi festivali heyecanı tüm herkesi sardı! Dadisa, Ganga, Jagdish Jetsar'da, Anandi, Sanchi, Shiv ve diğerleri Udaypur'da Holi Festivalini doyasıya kutladı. 312. bölüme Jagdish'in, Holi festivallerinde sarhoş olup Anandi zannedip Ganga'ya sarılması damga vurdu! İkimizin Yerine 313. bölümde neler olacak?

İKİMİZİN YERİNE 313. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 


Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 313. bölüm 17 Temmuz Çarşamba saat 16.10'da ekranlarda olacak. Dizi severler İkimizin Yerine 313. bölüm fragmanını araştırıyor ancak yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yukarıdan 313. bölüm özetini izleyebilirsiniz. 313. bölüm fragmanı da birazdan sizlerle olacak... 

İKİMİZİN YERİNE 313. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! 
 

Shiv'in teyzesi hastaneye kaldırılıyor! Holi bayramında atılan toz boyalar nedeniyle rahatsızlanan Shiv'in teyzesi tedaviye alınıyor. Öte yandan Sanchi, durumu doktor Jagdish'e aktarıyor. Sanchi'nin amacı teyzesinin rahatsızlığını bahane edip Jagdish'le sohbet etmektir. Sanchi, sürekli Jagdish'i arayıp onunla konuşmaktadır. Jagdish'in Gauri'den ayrılmasının nedenini merak eden Sanchi, onları Anandi'nin ayırdığını düşünüp bu düşüncelerini annesiyle paylaşır. Annesini Anandi'ye karşı dolduruşa getirir.

Sanchi, Jagdish'in ayrılık hikayesini bizzat Anandi'ye sorsa da Anandi, o defterleri kapattığını ve o günleri geride bıraktığını söyler. Jagdish'in ailesi, gelin arıyor! Evlenmeyi kabul eden Jagdish için gelin adayı aranmaktadır. Bir gelin adayı bulunmuş ancak bu gelin adayının babası farklı şeyler hesaplamaktadır! Ganga, gelin adayının babasının kirli hesaplarını görür. Ganga, Dadisa'ya her şeyi anlatır! Dadisa beklenmedik bir cümle kurar ve herkesi şoke eder! 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR