İkimizin Yerine 314. bölüm özeti yayınlandı! Shiv Anandi'nin Kalbini Kırıyor

İkimizin Yerine 314. bölüm özeti yayınlandı. Dizi severlerin heyecanla beklediği İkimizin Yerine 314. bölümde Shiv Anandi'ye bağırıyor ve onun kalbini kırıyor. Peki neden? İkimizin Yerine 314. bölümde neler olacak? 18 Temmuz İkimizin Yerine yeni bölüme dair tüm detayları topladık.

İkimizin Yerine 314. bölüm özeti yayınlandı! Shiv Anandi'nin Kalbini Kırıyor
Yayın Tarihi: 17.07.2019 16:51:00

Ekranların sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 314. bölümüyle 18 Temmuz Perşembe günü Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. İkimizin Yerine 314. bölüm özeti de yayınlandı. Dizi severlerin, merakla beklediği İkimizin Yerine'nin yeni bölümüne dair ipuçları da belli olmuş oldu. İkimizin Yerine 314. bölümde neler olacak? Buyrun haberimize...

İkimizin Yerine 314. bölümde neler oluyor? Shiv, Anandi'ye bağırıp çağırıyor ve onun kalbini kırıyor! Jetsar'da bir otobüs kazası yaşanıyor ve Jagdish hemen yaralılara müdahale ediyor. Shiv de soluğu burada alıyor. Gece geç saatlerde eve döndüğünde hemen uyuyaklıyor. Bunu gören Anandi, onun soluksuz bir uyku alabilmesi için, telefonunu sessize alınca olanlar oluyor! 

Anandi, Shiv'in telefonunu sessize alınca, alarmı duymayan Shiv, Vali ile olan toplantısına oldukça geç kalıyor! Kaymakam Shiv, eşi Anandi'ye bağırıp çağırıyor ve onun kalbini kırıyor. Sinirden öfkeyle yaptığı bu şeyin büyük bir hata olduğunu anlayan Shiv, hemen ardından Anandi'den özür dilemeye çalışıyor. Peki Shiv, Anandi'nin kalbini tamir edebilecek mi? Göreceğiz...

İKİMİZİN YERİNE 314. BÖLÜM FRAGMANI İZLE




İKİMİZİN YERİNE 314. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! 



İkimizin Yerine dizisinin heyecan dolu 314. bölümü 18 Temmuz Perşembe günü saat 16.10'da yayınlanacak. Dizi severler yukarıdan İkimizin Yerine 314. bölüm özetini izleyebilir, İkimizin Yerine 314. bölüm fragmanı da yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR