İkimizin Yerine 315. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 19 Temmuz Cuma yeni bölüm fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 315. bölümüyle ekranlarda olacak. 19 Temmuz İkimizin Yerine 315. bölüm özeti ve fragmanı araştırılıyor. İkimizin Yerine 315. bölüm özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 315. bölümde neler olacak? Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 315. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 19 Temmuz Cuma yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 18.07.2019 11:18:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 19 Temmuz Cuma günü yayınlanacak. Dizi severler, şimdiden İkimizin Yerine 315. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 315. bölüm özeti ve fragmanı araştırılıyor. İkimizin Yerine 315. Bölüm özeti yayınlandı! İkimizin Yerine 315. bölümde neler olacak?

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Shiv, Anandi'nin kalbini kırıyor! Otobüs kazası mahaline giden Shiv, oradan gece yarısı yorgun argın eve dönüyor. Eve döndüğünde rahat bir uyku uyuması için, Anandi onun telefonunu sessize alıyor ancak bunun yüzünden Shiv, Valiyle görüşmesine gecikiyor. Çok sinirlenen Shiv, Anandi'ye bağırıp çağırsa da yaptığı hatanın farkına sonradan varıyor. Anandi'nin kalbi çok kırılıyor. Peki Shiv, Anandi'nin gönlünü alabilecek mi?

İKİMİZİN YERİNE 315. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


 ​ Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 315. bölümü 19 Temmuz Cuma günü saat 16.10'da yayınlanacak. İkimizin Yerine 315. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.

İKİMİZİN YERİNE 315. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI 


Shiv, işe gider ve hemen öncesinde Anandi'ye bağırıp çağırmasını düşünmeye başlar! Anandi'nin kalbini boş yere kırdığını anlayan Shivraj, ondan özür dilemek için harekete geçer. Peki Shiv, Anandi'nin gönlünü alabilecek mi? Diğer tarafından Ganga, Jagdish'in muayenehanesine gider. Orada Jagdish'in hastalarla ilgilenmesinde ona yardımcı olur. Yine de tam bir hemşire olamayacağı için gergin olan Ganga'ya, Jagdish yardımcı olur. Jagdish, Ganga'ya mesleğe ilk başlandığında yaşadığı zorlukları anlatır. 

Shiv Anandi'ye muhteşem bir sürpriz hazırlar. Anandi'yi mutluluktan havalara uçuran büyük sürpriz, İkimizin Yerine 315. bölümde izleyiciye aktarılacak. Peki bu sürpriz sizce ne?
 





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR