İkimizin Yerine 315. bölümde neler olacak? Jagdish ve Sanchi Yakınlaşıyor

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 315. bölüm heyecanı! İkimizin Yerine'nin 18 Temmuz Cuma günü yayınlanacak 315. bölümünde Jagdish ve Sanchi arasında neler oluyor? İkimizin Yerine 315. bölüm fragmanı ve özetini sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 315. bölümde neler olacak? Jagdish ve Sanchi Yakınlaşıyor
Yayın Tarihi: 18.07.2019 14:21:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi, İkimizin Yerine'de 315. bölüm heyecanı yaşanıyor! İkimizin Yerine 315. bölümü 18 Temmuz Cuma günü Kanal 7'de izleyicisiyle buluşacak. Peki, İkimizin Yerine 315. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine yeni bölüm özeti yayınlandı. Yeni bölümde sürpriz bir aşk mı doğuyor? Jagdish ve Sanchi yakınlaşıyor. 

İkimizin Yerine dizisinin son bölümüne Anandi ile Shiv'in kavgası daha doğrusu Shiv'in Anandi'ye bağırması damgasını vurdu! Otobüs kazasında Jagdish, yaralılara müdahale etmek için kolları sıvadı. Öte yandan Shiv de soluğu olay mahallinde aldı. Shiv gece eve geldiğinde çok yorgundu ve hemen uykuya daldı. Anandi ise onun cep telefonunu sessize aldı. Sessize alındığı için telefonları duymayan Shiv, Vali ile görüşmesine geç kalınca hıncını Anandi'den aldı! 


İKİMİZİN YERİNE 315. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

İKİMİZİN YERİNE 315. BÖLÜM ÖZETİ İZLE - SHİV VE JAGDİSH YAKINLAŞIYOR

 
İkimizin Yerine 315. bölümde yeni bir aşk mı doğuyor? Evlenmeye karar veren Jagdish, Sanchi'yle mi evlenecek? Sanchi, sürekli Jagdish'e yakın olmak ve onu tanımak istiyor. Sanchi ile Jagdish arasında bir yakınlaşma başlıyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR