İkimizin Yerine 316. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 20 Temmuz Cumartesi özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 316. bölümü 20 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 316. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 316. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 316. bölüm detaylarını öğrenmek istiyor.

İkimizin Yerine 316. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 20 Temmuz Cumartesi özeti
Yayın Tarihi: 19.07.2019 11:00:00

Kanal 7'nin sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine, yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. İkimizin Yerine 316. bölümü 20 Temmuz Cumartesi günü ekranlarda olacak. Dizi severler, şimdiden İkimizin Yerine 316. bölüm özeti ve fragmanını izlemek için harekete geçti. İkimizin Yerine 316. bölümde neler olacak? Buyrun haberimize...

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde, Shiv ve Anandi'nin arası, geceki tartışma yüzünden bozuktur. Anandi, Shiv'in telefonunu sessize alarak yaptığı hatanın farkında olup Shiv'le konuşmak ister ama Shiv ona karşı ilgisiz davranır. Ama Shiv'in şaka yaptığı belli olur. Shiv, Kaşmir için bilet alıp Anandi'ye sürpriz yapar. Shiv'in ailesi de Anandi için bir sürü "Sari" almıştır. Anandi, Kaşmir'e gidecekleri için çok heyecanlıdır.

İKİMİZİN YERİNE 316. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 316. bölümü 20 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 316. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 316. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız. Yukarıdan İkimizin Yerine 316. bölüm özetini izleyebilirsiniz, iyi seyirler...


İKİMİZİN YERİNE 316. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI! 

İkimizin Yerine 316. bölümde Genha hamiledir! Genha ile Bashant'ın bir çocukları olacaktır! Öte yandan Ganga, Rathan'ı asla affetmeyeceğini ve hapisten kurtarmayacağını söyler. Rathan'ın ailesi ise Ganga'yı tehdit etmeye ve çocuğunu alıkoymaya çalışır! Dadisa ise Rathan'ın ailesini saygılı davranmaları konusunda uyarır. Baison da içeri girer ve Ganga'ya destek çıkar. 

Shiv ise Anandi'nin gönlünü kazanmak için onunla Kaşmir'de güzel bir tatil ayarlamıştır. Jagdish ise Udaypur'a gelmektedir. Anandi ve Shiv Kasmir'e giderken Jagdish Udaypur'a gelir ama Anandi yerine Sanchi'yle görüşür. Sanchi ile Jagdish arasında neler olacak?

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR