İkimizin Yerine 317. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 21 Temmuz yeni bölüm özeti yayınlandı

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 317. bölümü ile 21 Temmuz Pazar günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 317. bölüm fragmanı ve özetini izlemek için harekete geçti. İkimizin Yerine 317. bölümde neler olacak? Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 317. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 21 Temmuz yeni bölüm özeti yayınlandı
Yayın Tarihi: 19.07.2019 22:49:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 317. bölümüyle 21 Temmuz Pazar günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 317. bölüm fragmanı ve özetini araştırıyor. İkimizin Yerine 317. bölüm özeti yayınlandı. İkimizin Yerine 317. bölümde neler olacak? Sorusu yanıt arıyor. 

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 316. bölümünde neler yaşandı? İkimizin Yerine 316. bölümde Genha'nın bir çocuğu olacak! Ganga'yı tehdit eden Rathan'ın ailesine ise Dadisa ve Baison büyük bir karşılık veriyor! Öte yandan Anandi ve Shiv, balayına çıkıyor! Anandi ve Shiv'in balayı büyük sürprizlere gebe.

İKİMİZİN YERİNE 317. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI - YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?




İkimizin Yerine dizisinin 317. bölümünde Anandi ve Shiv, Kaşmir'de tatillerine başlamışlardır. Öte yandan Udaypur'a Anandi'yi görmek için gelen Jagdish, Shiv'in kız kardeşi Sanchi ile vakit geçirmeye devam etmektedir. İkili arasında büyük bir elektriklenme olmuştur. Diğer taraftan Anandi ve Shiv'in tatilleri de beklediklerinden daha iyi geçmektedir. Shiv ve Anandi evliliği daha da yakınlaşmıştır. Bu arada 2 kadın, Shiv'e musallat olur. Kadınlardan biri eliyle göstererek "Bu o!" der. Bu kadınların Shiv'den istediği nedir, neden Shiv'i takip ederler? Shiv'in başı belada mı? 

Sanchi, Jagdish'le birlikteliğinde ondan daha da etkilenir. Jagdish eve dönerken hem ona hem de ailesine hediyeler gönderir. Sanchi'nin hediyeleri babaanne Dadisa'yı bile etkilemeyi başarır. 

İKİMİZİN YERİNE 317. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine dizisinin 317. bölümü 21 Temmuz Pazar günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. İkimizin Yerine 317. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız. Yukarıdan 317. bölüm özetini izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR