İkimizin Yerine 319. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 23 Temmuz Salı yeni bölüm fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 319. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? 23 Temmuz Salı günü ekranlarda olacak İkimizin Yerine 319. bölümü araştırılmaya başlandı.

İkimizin Yerine 319. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 23 Temmuz Salı yeni bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 21.07.2019 23:50:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 319. bölümüyle 23 Temmuz Salı günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 319. bölüm fragmanı araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 319. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 319. bölümde neler olacak? Bu soruların yanıtı araştırılıyor.

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Shiv az daha başka biriyle zorla evlendirilecekti! Anandi ve Shiv, Kaşmir'de tatil yaparken Shiv bir anda ilaç almak için gidip ortadan kaybolur! Anandi, Shiv'i aramaya çıkar. Shiv için endişelenen Anandi, Shiv'i zorla evlendirilmek üzereyken bulur. Shiv'i kurtarmak için gelen Anandi, onu bu durumdan kurtarmıştır.

İKİMİZİN YERİNE 319. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI 


Shiv ve Anandi, hiç istemedikleri bir olayın içinde kendilerini bulmuşken, Jagdish de Sanchi'nin hediyelerini evdekilere verir. Ganga, Sanchi ismini duyduğunda "kıskançlık" mı duyuyor? Jagdish, Sanchi'ye aşık mı olacak? Sanchi, Jagdish'e aşık oluyor peki Jagdish bu aşka karşılık verecek mi?

İKİMİZİN YERİNE 319. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 

İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde Sanchi, Jagdish'e aşık olduğunu anlıyor. Peki Jagdish'in bu aşka karşılığı olacak mı? Her şey bir yana, "Doktor bey'e" gizliden gizliye hayranlık duyan Ganga, bu işe ne diyecek? Öbür taraftan Anandi ve Shiv, bu zor durumdan kurtulabilecekler mi?

İkimizin Yerine dizisi 319. bölümüyle 23 Temmuz Salı günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında olacak. İkimizin Yerine 319. bölüme Jagdish Sanchi aşkı damgasını vuracak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR