İkimizin Yerine 319. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 23 Temmuz Salı yeni bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 319. bölümü 23 Temmuz salı günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 319. bölümü araştırılmaya başladı. İkimizin Yerine 319. bölüm özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 319. bölümde neler yaşanacak?

İkimizin Yerine 319. bölüm özeti izle - İkimizin Yerine 23 Temmuz Salı yeni bölüm özeti
Yayın Tarihi: 22.07.2019 10:43:00

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 319. bölümüyle 23 Temmuz Salı günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine dizisinin tutkunları, yeni bölümü şimdiden araştırmaya başladı. İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Shiv, zorla evlendirilmek üzere kaçırılmış, Anandi ve Shiv kendilerine kötü bir olayın içinde bulmuşlardı. Peki İkimizin Yerine 319. bölümde neler olacak?

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde Jagdish, Sanchi'den aldığı hediyeleri Ganga'ya veriyor. Ganga, Sanchi adını duyunca üzülmüşe benziyor. "Doktor Bey" Jagdish'i Sanchi mi kapacak? Ganga da Jagdish'e karşı bir şeyler hissediyor mu? Öte yandan Anandi ve Shiv'in Kaşmir'deki tatilleri mahvoluyor! Shiv kaçırılıyor ve zorla evlendirilmeye çalışılıyor. Gizemli kadınların kötülüğü Shiv'i içinden çıkılmaz bir hale sürüklüyor! Anandi ise Shiv'i bulup gerçeği anlatıyor.

İKİMİZİN YERİNE 319. BÖLÜM ÖZETİ İZLE - YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?




İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümüne Sanchi - Jagdish damgasını vuracak! Sanchi, Jagdish'e karşı bir şeyler hissettiğinin farkında, peki ya Jagdish? Öte yandan Ganga'nın eski kocası Bay Rathan geri dönüyor! Bakalım İkimizin Yerine 319. bölümde neler olacak?

İkimizin Yerine dizisi 319. bölümü, 23 Temmuz Salı günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak, yayınlanan son özet ve fragman videolarını sizlerle bu sayfadan paylaşacağız, beklemede kalın...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR