İkimizin Yerine 325. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 29 Temmuz Pazartesi yeni bölüm fragmanı izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 325. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine izleyicileri, İkimizin Yerine 325. bölüm fragmanı ve özetini araştırıyor. İkimizin Yerine 29 Temmuz Pazartesi neler olacak? Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 325. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 29 Temmuz Pazartesi yeni bölüm fragmanı izle
Yayın Tarihi: 28.07.2019 11:02:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 325. bölüm heyecanı! İkimizin Yerine dizisi 325. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin tutkunları İkimizin Yerine 325. bölüm fragmanı ve özeti araştırmaya başladı. İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde neler yaşandı? 325. bölümde neler olacak? Bu haberimizde sunduk.

 İKİMİZİN YERİNE 325. BÖLÜM ÖZETİ İZLE ( 29 TEMMUZ PAZARTESİ )




İKİMİZİN YERİNE 325. BÖLÜMDE SANCHİ JAGDİSH'İN KARISI GİBİ DAVRANIYOR!

İkimizin Yerine dizisi 29 Temmuz Pazartesi yayınlanacak 325. bölümde, Jagdish hastanededir ve Ganga onun yanı başındadır. Jagdish'i görmeyen gelen Anandi ve Shiv, belli etmeseler de Ganga'yı kıskanırlar. Ama Anandi, Ganga'nın Jagdish'in başına gelenlerden dolayı ne kadar üzgün olduğunu görür ve anlar. Sanchi, her fırsatta Ganga'yı aşağılar ve onu kıskandığını belli eder. Öbür taraftan Anandi, Ganga'yı içten içe kıskansa da Shiv'e olan aşkı daha baskındır.  

İKİMİZİN YERİNE 325. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine'de 325. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada paylaşacağız. 29 Temmuz Pazartesi günü yayınlanacak İkimizin Yerine 325. bölümün özetini yukarıdan izleyebilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR