İkimizin Yerine 337. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 10 Ağustos Cumartesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 337. bölüm heyecanı yaşanıyor! İkimizin Yerine dizisi 337. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine dizisi 10 Ağustos 337. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde...

İkimizin Yerine 337. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 10 Ağustos Cumartesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Yayın Tarihi: 9.08.2019 17:05:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, haftanın 7 günü yayınlanmaya devam ediyor. İkimizin Yerine dizisi 337. bölümüyle 10 Ağustos Cumartesi günü ekranlarda olacak. Dizi severler İkimizin Yerine 337. bölüm fragmanı ve özetini merak ediyor! İkimizin Yerine 337. bölümde Ganga eve dönüyor mu? Jagdish Sanchi ile evlenme kararından vazgeçecek mi? Tüm bu sorular yanıt arıyor.

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde, Genha ve Bairon zor durumda kalırlar! Genha, çocuğunu doğurmak zorunda kalır ancak hastanede sadece Ganga vardır! Ganga, hemen Jagdish'i arar ve durumu anlatır. Jagdish, ona ameliyat yapmamasını ve beklemesini söyler ama durum bunun tam tersini gerektirir! Ganga, Genha'nın bebeğini sağ salim doğurtur! Tek başına, güçlü bir hemşire olduğunu kanıtlayan Ganga'ya en büyük teşekkür ve minnet Genha'dan gelecektir! 

İKİMİZİN YERİNE 337. BÖLÜM ÖZETİ İZLE




İKİMİZİN YERİNE 337. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İkimizin Yerine 337. bölümde, Genha doğum yapmıştır ve Basant'ın ailesi onu el üstünde tutar! Sumitra ve Sanchi, Ganga'ya plan yapıyorlar! Sumitra, hastane koridorunda Ganga'nın oğlu Manu'yu görünce çileden çıkar. Jagdish ise Ganga'yı korumaya devam eder. Sumitra ile Sanchi, Jagdish ile Ganga'nın arasını bozmak için plan yapıyorlar. Sanchi, Jagdish ile nişanını bahane ederek Ganga'yı dışlamak için kolları sıvar. 

İKİMİZİN YERİNE 337. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 337. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız. Yukarıdan İkimizin Yerine 337. bölüm özetini izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR